Haberler

Samsun Otostopla İkinci Defa Karadeniz Turu Yaptılar Hd

Otostopla ikinci defa Karadeniz turu yaptılarNEVŞEHİR'de ikiside turizmci olan Kübra Şahin ve Gül Hatice Çot ikinci defa otostop çekerek Karadeniz turu yaptı.

Otostopla ikinci defa Karadeniz turu yaptılar

NEVŞEHİR'de ikiside turizmci olan Kübra Şahin ve Gül Hatice Çot ikinci defa otostop çekerek Karadeniz turu yaptı. İki genç kız son turlarında önce trenle Erzurum'a gitti buradan karayoluyla otostop çekerek Karadeniz'de 25 araçla yaylaları gezdi.

Nevşehir'de ikiside turizmci Kübra Şahin ve Gül Hatice Çot, daha önce otostop çekerek yaptıkları Karadeniz turunu ikinci defa gerçekleştirmeye karar verdi. İki genç kız 9 Ağustos'ta trenle Erzurum'a gitti. Buradan otostop çekerek karayoluyla Karadeniz Bölgesi'ndeki kentlere ve yaylalara gitti. 25 araç değiştiren iki genç kadın 3 bin 250 kilometre mesafe katederek dün Nevşehir'e geri döndü.

Dönüş yolunda dün Samsun'a uğrayan Gül Hatice Çot, Biz Kapadokya'dan yola çıktık. Doğu Ekspresiyle Erzurum'a geçtik. Erzurum'dan otostop ile Doğu Karadeniz'i gezdik. Yaylalara gittik. Karadiniz'in doğası çok büyüleyici, insanları çok iyi dedi.

Karadeniz insanının yardımsever olduğunu ifade eden Kübra Şahin ise, Yolculuk çok zor oluyor. Zaten zor olduğu için bunu yapıyoruz. Keyif alıyoruz, yeni insanlar tanıyoruz, yeni yerler keşfediyoruz. Çok zor şartlar altında kamplar kurduk, gezdik, otostop çektik. İyisiyle de karşılaştık, kötüsüyle de karşılaştık. Yine de Türkiye çok güzel bir yer. Yurdum insanı bize her konuda yardımcı oluyor. Karadeniz'i çok seviyoruz. Karadeniz'de seyahat etmeyi çok seviyoruz. Yaptığımız ve gezdiğimiz şeyleri sosyal medyada paylaşıyoruz. Herhangi bir ticari amacımız yok. Sadece hayatı yaşamayı seviyoruz. Herkes zamanının ve parasının olmadığından şikayetçi oluyor. Biz yaşayıp gördük ki bu basit bahanelerin arkasına sığınılmıyor. Gezmenin, görmenin, öğrenmenin ne zamanla ne de parayla alakası yok diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title