Haberler

Şampiyon Basketçilerden Belediye Başkanı Ünlü'yü Ziyaret

Muğla Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonu Marmaris Armutalan Belediyespor Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Bölge Şampiyonası İçin Isparta'ya Gitmeden Önce Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü Makamında Ziyaret Etti.

Muğla Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonu Marmaris Armutalan Belediye spor Yıldız Erkek Basketbol Takımı, bölge şampiyonası için Isparta'ya gitmeden önce Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

İl şampiyonluğu kupasını Başkan Ünlü'ye veren basketçiler, bölge şampiyonasında da iyi bir derece elde edeceklerini bildirdi.

Başarılarından dolayı gençleri ve hocalarını kutlayan Başkan Ünlü de yaptığı açıklamada, "Takımın performansı çok güzel, iyi bir sezon geçirerek il birincisi oldular. Hepsini tek tek tebrik edip kutluyorum. Ayrıca antrenörler ve yöneticileri de kutlayıp, gençlerimize her türlü desteği veren ailelerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Sporcuların daha iyi şartlarda antrenman yapıp maçlara hazırlanmalarını istediğini belirten Ünlü, şöyle konuştu: "Biz yönetime geldiğimizden beri bir kapalı spor salonu yapmayı planlıyoruz. Ama belediye olarak yerimiz çok az. Elimizdeki imkanlar dahilinde bir yer yapmayı düşünüyoruz. Ama bazen aksilikler olabiliyor. Bu aksilikleri kısa zamanda çözeceğiz ve gelecek yıldan itibaren yeni bir spor salonunda çalışmalara başlayacaklar. Bundan sonra bölge şampiyonasına değil Türkiye şampiyonasına gidersiniz."

(LK-AT-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title