Haberler

Sakarya: Sakaryaspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sakaryaspor, Turkcel Süper Ligi'nin 12. Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Trabzonspor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Sakaryaspor, Turkcel Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta Beşiktaş deplasmanından bir puanla dönen Yeşil-siyahlılarda, Trabzonspor maçının hazırlıklarına Rüstemler Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Nejat Biyediç yönetiminde yapılan idmanda futbolcular, kültür fizik hareketlerinden sonra dar alanda pas çalışması yaptı. Biyediç, çalışmayı sık sık durdurarak hata yapan oyuncularını uyardı.

Antrenmanı Sakaryaspor Kulübü Asbaşkanı Osman Kaya da izlerken, Beşiktaş karşılaşmasında yaptığı kurtarışlarla medyanın gündeminde yer alan kaleci Martinez'e yönetim konuşma yasağı getirdi.

Yeşil-siyahlı futbolculardan Musa Aydın, Sakaryaspor olarak puana ihtiyaçları olduklarını belirterek, "Bizim acilen puana ihtiyacımız var. Trabzonspor iki haftadır mağlup oluyor. Bizim bu maçta tek hedefimiz puan değil puanlar almak. Beşiktaş karşılaşmasında iyi mücadele ettik bir puan aldık. Eksiklerimiz var. Bunun için de çalışıyoruz. Bu eksiklikleri giderip Trabzonspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Trabzonspor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyleyen Zafer Demir de, "Her maçımız önemli. Her maça ciddiyetle bakıyoruz. Rakiplerin Trabzonspor, Galatasaray, Vestel Manisaspor olması önemli değil bizim için. Her hafta olduğu gibi bu hafta da önemli bir maçımız var. Ona göre hazırlanıyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. İnşallah hafta sonu en büyük gücümüz olan taraftarımız maça gelir ve bizi yalnız bırakmazlar. İstediğimiz üç puanı alırız. Her maçta iyi mücadele ediyoruz. Her maça üç puan için çıkıyoruz. Ama şansızlık, beceriksizlik, hepsi bir arada var. Sonuçta puan alamıyoruz. Ama hiç geriye bakmıyoruz. Hep önümüze bakıyoruz. İnşallah, Trabzonspor karşılaşması ile iyi bir çıkış yakalarız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title