Haberler

Sakarya'da yapımı süren SGK Köprülü Kavşağın ilk ayağı tamamlanıyor

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesince yaptırılan SGK Köprülü Kavşağın birinci ayağın beton çalışmalarını tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesince yaptırılan SGK Köprülü Kavşağın birinci ayağın beton çalışmalarını tamamlandı.

Belediyeden yapılan açıklamada şehrin ulaşım geleceğine kazandırılacak SGK Köprülü Kavşak projesinde Büyükşehir ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Adnan Menderes Caddesi üzerindeki yükseltme perdeleri, Maltepe- Serdivan istikametine dönüş kolları ve Hızırtepe mahallesi çıkış-çarşı merkez istikametine dönüşü sağlayacak olan kavşak kolları ile bunlara ait istinat duvarları büyük oranda tamamladığımız projemizde köprünün birinci ayağının beton çalışmalarında sona geldik. İlk ayağının beton çalışmalarını tamamladığımız köprülü kavşak projemizde çalışmalarımızı dikkatli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirirken, çevreye ve trafik akışına zarar vermemeye büyük hassasiyet gösteriyoruz. Şehrimizin en önemli trafik sorunlarından birini çözeceğimiz projemizi en kısa sürede tamamlamak üzere çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Serdivan Maltepe Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title