Haberler

Rumlar sınır kapılarını kapatıyor

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, yarın sabah 06.00'dan itibaren bazı sınır kapılarını bir hafta süreliğine kapatma kararı aldı.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, yarın sabah 06.00'dan itibaren bazı sınır kapılarını bir hafta süreliğine kapatma kararı aldı.

Güney Kıbrıs Rum tarafının Lefkoşa, Ledra Palas, Kermiya ve Yeşilırmak (Pirgo) sınır kapıları hariç, Lokmacı, Derinya, Aplıç ve Bostancı sınır kapılarını yarın sabah 06.00 itibarıyla geçişlere 7 gün süreyle kapatacağı öğrenildi. Rumların sınır kapılarını kapatma kararının, korona virüsüne karşı tedbir amaçlı alındığı belirtildi.

Rum tarafında 4 kişi karantinada

Güney Kıbrıs Rum tarafı, Trodos bölgesini karantina alanı olarak kullanmaya başladı. İtalya'nın kuzeyine seyahatleri sırasında korona virüsü taşıdığı doğrulanmış kişilerle temas ettikleri için sağlık denetimi yapılan, sonucu pozitif çıkmamasına rağmen protokol gereği 14 gün denetim altında tutulmalarına karar verilen 4 kişi Trodos'a yerleştirildi.

KKTC-Güney Kıbrıs Rum sınır kaplarındaki polis önlemlerinin arttırılmasına, geçiş yapanların sağlık denetimleri için kapılara ek sağlık personeli gönderilmesine de karar verildi. Sağlık Bakanı Konstantinos Yoannu, korona virüsüne karşı bugüne kadar alınan önlemleri gözden geçirip yeni önlemler kararlaştırdıklarını ve gerekli olması halinde yeni önlemler alacaklarını, 3 hastanede karantina bölümü oluşturulduğunu belirtti. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güney Kıbrıs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title