Haberler

Ronaldo Niye Mutsuz?

Güncelleme:

Futbol kamuoyu, Ronaldo'nun Granada maçı sonrası yaptığı "Mutsuzum" açıklamasını çözmeye çalışıyor.

Futbol kamuoyu bütün uğraşlarından sıyrıldı megastar Cristiano Ronaldo'nun Granada maçının ardından yaptığı "Mutsuzum" açıklamasının perde arkasını aralamaya çalışıyor. İspanyol spor gazetelerinden AS da bu konuyu işliyor. Real Madrid'in Portekiz'li süperstarı Cristiano Ronaldo, İspanyol ekibinde mutsuz olduğunu açıklayıp gündeme oturmuş, zengin Avrupa kulüplerini peşine takmtı. Portekizli oyuncunun mutsuzluğunun altında babasının ölüm yıldönümünde oynamamak istediği ama reddedildiği söylenmişti ama bu neden yüzeysel ve tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Ronaldo'yu mutsuz eden sebepler daha başka ve hala giderilmiş değil. İşte gerçek sebepler;

1.YALNIZLIK Dünya'da yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon D'Or'un finalinde Iniesta ve Messi'yle birlikte yarışan Ronaldo, sonucu öğrenmek için Monte Carlo'ya gittiğinde yanında bir tek Florentino Perez'in yakın arkadaşı ve futbol camiası tarafından hiç tanınmayan Pedro Lopez vardı. Halbuki, Iniesta ve Messi'yi desteklemek için Barcelona camiası bu ödül törenine akın etmişti adeta. Başkan Sandro Rosell'le birlikte, Butragueno, Zubizaretta gibi hem eski futbolcular hem de yönetim kademesi Monte Carlo'daydı. Bu durumu gören ve ödülü Iniesta'ya kaybeden Ronaldo, kulüp tarafından eskisi kadar desteklenmediğini düşündü.

2. SPORTİF NEDENLER Cristiano için en önemsiz neden bu aslında. Iniesta'ya kaybetmekten hoşlanmadığı aşikar ve Ballon D'Or'u kazanmak için eskisi gibi isteği yok. Yine de saha içinde kendisinden beklenenleri yerine getirecektir.

3. YENİ KONTRAT Ronaldo, Manchester City veya PSG'de kazanacağından daha azına Real Madrid için oynuyor. Yine de Cristiano'nun anlayamadığı nokta; Raul Albiol, Alvaro Arbeloa ve Sergio Ramos gibi oyuncuların kontratları yenilenirken, Ronaldo'ya henüz böyle bir taleple gelinmedi. Fakat, Ronaldo'nun kontratı diğer takım arkadaşlarının ki kadar basit değil, çok daha komplike. Vergi ödemeleri, imaj hakları gibi konular oldukça karmaşık ve bunların hesaplanması, pazarlığının yapılması oldukça uzun vakitler alıyor.

JOSE MOURİNHO KONUŞACAK

Yeni transferi Luka Modric'in oynadığı Hırvatistan - Makedonya maçını izlemek için Zagreb'te olan Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Portekiz'in eleme maçları için Lizbon'da olan Ronaldo'yu telefonla arayarak, yaşananlardan ötürü üzgün olduğunu söyledi. Portekizli yıldız tekrar Madrid'e döndüğünde hem Mourinho hem Real Madrid başkanı Florentino Perez oyuncuyla görüşecekler.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Real Madrid Iniesta Granada Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title