Haberler

Ronaldo, 4 Macaristan Milli Takımı Değerinde

Hollanda Bankası ING analizleri, 116 milyon dolar değerindeki yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun Euro 2016’da mücadele edecek 31 milyon dolar değerindeki Macaristan Milli Takımı’nın 4 katı değerinde olduğunu ortaya koydu.

Hollanda Bankası ING analizleri, 116 milyon dolar değerindeki yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Euro 2016'da mücadele edecek 31 milyon dolar değerindeki Macaristan Milli Takımı'nın 4 katı değerinde olduğunu ortaya koydu.

10 Haziran'da başlayacak olan ve Fransa'nın 10 farklı kentinde gerçekleştirilecek olan Euro 2016'da astronomik rakamlara sahip ülkelerin milli takımları mücadele edecek. Fransa'da gerçekleştirilecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ve Thomas Müller gibi dünyanın en iyi ve en pahalı futbolcularının da performansını da gözler önüne serecek. Öte yandan, 1972 yılından bu yana ilk kez elemelere katılacak olan Macaristan milli takımı da performansıyla göz dolduracak. 31 milyon dolar değerindeki Macaristan Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu, 24 ülkenin milli takımlarının bazılarıyla karşı karşıya gelecek. Euro 2016'ya katılacak ülkeler arasında 736 milyon dolar ile en değerli takım olan İspanya Milli Takımı'nı 633 milyon dolarla Almanya ve 551 milyon dolarla Fransa takip ediyor.

Hollanda Bankası ING tarafından yapılan analizler, Portekiz'in milli oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun ise tek başına 116 milyon dolar değerinde olduğunu çarpıcı bir şekilde gözler önüne serdi. ING, en pahalı milli takımların en pahalı oyuncularını sıraladı. Ancak, 2013 yılında Totenham Hotspur'dan 113 milyon dolarlık rekor ücretle Real Madrid'e geçen Bale, Galler takımının en pahalı 10 takım arasına girememesi nedeniyle liste dışında kaldı. Ronaldo'yu 79 milyon dolar değerindeki Alman futbolcu Thomas Müller, 74 milyon dolar değerindeki Belçikalı Eden Hazard ve Polonyalı Robert Lewandowski takip etti.

Analizler, 116 milyon dolar değerindeki yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, tüm Macaristan Milli Takımı'nın 4 katı değerinde olduğunu gözler önüne serdi. - AMSTERDAM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Macaristan Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title