Haberler

Roberto Carlos'a 155 Bin Avro Değerlerinde Araba

Fenerbahçe'nin Yeni Yıldızı Roberto Carlos'a Doğuş Otomotiv-audi, 2 Yıllığına 155 Bin Avro Değerinde Audi A8 Quattro Tahsis Etti.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Roberto Carlos'a Doğuş Otomotiv-Audi, 2 yıllığına 155 bin Avro değerinde Audi A8 quattro tahsis etti.

Doğuş Otomotiv-Audi'nin Etiler'deki ''Showroom''unda yapılan törende, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Roberto Carlos'a 155 bin Avro olduğu bildirilen Audi A8 quattro'nun anahtarını verirken, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Vederson'a da 46 bin Avro'luk Audi A4 tahsis edildi.

Roberto Carlos, törende yaptığı konuşmada, araba için teşekkür ederken, ''Burada Audi ile beraber olmaktan çok mutluyum. En iyi marka otomobil Audi ile en büyük kulüp Fenerbahçe beraberler. Bana verilen A8 için de çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'deki yeni futbol hayatımda hem Doğuş Otomotiv'e hem de Audi'ye çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Aclan Acar ise Roberto Carlos'un daha önce forma giydiği Real Madrid'de de Audi Q7 kullandığını belirterek, ''Şimdi kendisine A8 veriyoruz. İnşallah sağlık ve sıhhatle kullanır'' dedi.

Aclan Acar'ın açıklamaları sırasında töreni izleyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ''Siz hangi takımı tutuyorsunuz, hep 3. şahıs olarak konuştunuz'' diye esprili bir şekilde sorunca, Acar ''Ben Galatasaraylıyım'' dedi.

Vederson da Fenerbahçe'nin bir parçası olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade ederek, ''Bu iki markanın beraber olmasından ve burada olmaktan mutluyum. Umarım sezon boyunca Fenerbahçeli taraftarların yüzünü güldürürüz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title