Haberler

    Rhye

    İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren 'Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

    İnternet ve Çağrı Merkezimizden satın alınmış olan biletlerin teslimatı 17 Mayıs tarihinden itibaren 'Uçhisar Meydan Info' masasından yapılacaktır.

    Garanti kredi kartlarına %20 indirim!

    Bu yıl 18 – 21 Mayıs 2016 tarihleri arasında "Dünyadan Çıkış Yolları" teması altında üçüncüsü düzenlenen Cappadox, Volkswagen ana sponsorluğunda Kapadokya'nın özel doğasında gerçekleşiyor.

    Yolları internette kesişen Kanadalı Mike Milosh ve Danimarkalı Robin Hannibal'ın kurduğu Rhye, duyguları harekete geçiren görüntüler, heyecan verici ritimler ve muazzam bir kontralto sesten oluşuyor. İnternette yayınlanan The Fall ve Open videolarıyla milyonların beğenisini kazanan grup, 2013 yılında ilk albümleri olan Woman'ı kaydetti. R&B etkileri taşıyan müzikal alt yapıya eşlik eden ustalıkla yazılmış sözler, ortaya enerjik ve bir o kadar da huzurlu kompozisyonlar çıkarıyor.

    Hannibal turnelere katılmasa da daha önce farklı müzisyenlerle Coachella ve Pitchfork gibi önemli müzik etkinliklerinde sahne alan Milosh, Rhye deneyimini canlı performanslara taşıyor. İçinize işleyecek bir sesin farklı enstrümanlarla uyumunu keşfetmek için bu konseri kaçırmayın.

    *Festival günleri olan 18-21 Mayıs tarihlerinde etkinlik ücretleri kapı satış fiyatlarına göre artacaktır.

    **Bu konser için alacağınız biletle Oceanvs Orientalis ve İlhan Erşahin konserine de katılabilirsiniz.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Detaylar :

    İl : Nevşehir

    İlce : Merkez

    Mekan : Perili Ozanlar Vadisi

    Başlangıç Saati : 19.05.2017 22: 30: 00

    Bitiş Saati : 20.05.2017 00: 30: 00

    Kategori : Rhye

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Volkswagen Kapadokya Uçhisar Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title