Haberler

Regnum İnşaat Bulgaristan'da Atağa Kalktı

Regnum, Türkiye ve İngiltere'den Sonra Bulgaristan'da da 6 İnşaat Projesiyle Yatırımlarını Sürdürüyor. Bulgaristan'ın Gözde Kayak ve Yerleşim Bölgelerinde İnşa Ettiği Yaşam Alanları; Hem Yatırımcıların, Hem de Turistlerin İlgisini Çekiyor.

Regnum, Türkiye ve İngiltere'den sonra Bulgaristan'da da 6 inşaat projesiyle yatırımlarını sürdürüyor. Bulgaristan'ın gözde kayak ve yerleşim bölgelerinde inşa ettiği yaşam alanları; hem yatırımcıların, hem de turistlerin ilgisini çekiyor.

Regnum, hizmet ağını genişleterek Avrupa Birliği'nin en yeni ülkesi Bulgaristan'da inşaatı devam eden 3 projeye ilave olarak 3 yeni projeye daha imza attı. Bulgaristan'ın merkezi noktalarında yer alan; Bansko kayak merkezi Crystal Daireleri, Razlog'ta bulunan Solaris ve Sofya merkezde yer alan Tulips Residence projelerine ilave olarak 2007 yılının başından itibaren Cherni Vrah, Plovdiv ve Razlog- Golf/Ski projelerinin planlama çalışmaları başlatıldı.

Son yıllarda turistlerin tercih ettiği gözde kayak merkezlerinden biri olan Bansko'da, Regnum tarafından inşaatı devam eden 227 konutlu Crystal Daireleri, Spa merkezi, sosyal tesisleri ve kapalı otoparkı ile 18 bin 897 metrekare inşa alanı üzerinde yer alıyor. 2 bin 900 metre yüksekliğe sahip Pirin dağının eteklerinde bulunan Crystal Daireleri projesinin 2007 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Regnum'un Bulgaristan'da yer alan bir diğer projesi ise Rila, Pirin ve Radopi dağları arasında bulunan, küçük bir kasaba olan Razlog'ta, 193 daire 1800 metrekare spa ve ticari alandan oluşan Solaris projesi, golf sahasına 300 metre, kayak merkezine ise 6 km uzaklıkta yer alıyor. 17 bin 700 metrekare inşa alanı üzerindeki Solaris projesinde kapalı otopark, restaurant, oyun alanları, kapalı ve açık yüzme havuzu, sauna, hamam ve sağlık merkezi bulunuyor. Yeni kayak ve golf merkezi kurulacak olan Razlog'ta Aralık 2006'da başlayan Solaris projesinin 18 ay içinde bitmesi planlanıyor.

Regnum'un, Avrupa Birliği üyesi Bulgaristan'ın en kalabalık, ekonomik ve sosyal açıdan gelişmiş şehri Sofya'ya 15 dakika mesafede bulunan Tulip Residence projesinde 142 daire bulunuyor. Projede, ayrıca bin 232 metrekare bir süpermarket ve 1880 metrekare ticari alan yer alıyor.

(LK-ERÖ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title