Haberler

Real Madrid'in Yıldız Futbolcusu Ronaldo, Sinema Yapımcısı Oluyor

Güncelleme:

Real Madrid'in süper starı Cristiano Ronaldo, New York'ta geçen bir futbol filminde yapımcılığı üstlenecek.

Verdiği bir röportajda futboldan emekli olduktan sonra sinemaya ağırlık verebileceğini söyleyen Cristiano Ronaldo, bu yolda ilk adımını atıyor.

FİLMİN KONUSU KADIN FUTBOLU

Cristiano Ronaldo'nun New York'ta geçen bir futbol filminde yapımcı olacağı belirtildi. Kadın bir futbol takımının başına gelen olayların konu edinileceği filmin ismi ve tarihi ise henüz belli olmadı. The Dark Knight ve Iron Man gibi filmlerden tanınan aktör Joshua Harto da Ronaldo'nun filminde oyuncu olarak yer alacak.

Ronaldo, konu hakkında yaptığı açıklamada ''Boş zamanlarımda televizyonda iyi filmler izlemeyi seviyorum. Yapımcı olmak harika bir tecrübe olacak.'' sözlerini kullandı.

ÇİZGİ FİLMİ DE İLERLİYOR

Öte yandan Ronaldo'nun animasyon olarak aktarıldığı çizgi film Striker Force'un çizgi roman ve mobil oyun olarak da piyasaya çıkacağı belirtildi.

Real Madrid'in Yıldız Futbolcusu Ronaldo, Sinema Yapımcısı Oluyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

New York Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

yargıç:

yolun açık olsun büyük yürekli adam en iyi sensin ama artık salah da geliyor gümbür gümbür 3

1
2
yanıtYanıtla
NURRON:

ronaldo seni görmek için hergün dua ediyorum ve gözyaşı döküyorum senin için döktüğüm gözyaşlarım cennette senin için bir şelale olsun ALLAH seni müslümanlıkla şereflendirsin seni çok seviyorum

0
1
yanıtYanıtla
EKİPLER AMIRI:

ilk çekeceği film : AK geldiler KARA gittiler . Anlaşıldı merkez TAMAM

0
0
yanıtYanıtla
EKİPLER AMIRI:

ilk çekeceği film : AK geldiler , KARA gittiler . ANLAŞILDI MERKEZ TAMAM

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Nurron bak sana çok gıcık oldum ben ronaldonun çocuğuyum sen benim babamızı çalmaya çalışıyorsun . Salah ı görsen mutluluktan çıldırırsın. sen ne istiyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title