Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Ramazan Bayramı dolayısıyla Manisa'da AK Parti, CHP ve MHP bayramlaşma törenleri yapıldı AK Parti'nin Şehzadeler Belediyesi Bedesten Salonu'ndaki bayramlaşma töreninde konuşan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İstanbul'a üçüncü havalimanını, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü ve Ovit Tüneli'ni isteyenlerle koalisyon yapacaklarını belirtti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Manisa'da AK Parti, CHP ve MHP bayramlaşma törenleri yapıldı

AK Parti'nin Şehzadeler Belediyesi Bedesten Salonu'ndaki bayramlaşma töreninde konuşan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İstanbul'a üçüncü havalimanını, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü ve Ovit Tüneli'ni isteyenlerle koalisyon yapacaklarını belirtti.

Koalisyon olmazsa meydanlara çıkacaklarını belirten Özdağ, şöyle konuştu:

"Saadet Partililerden, Büyük Birlik Partililerden, MHP'lilerden, CHP'nin demokrat olanlarından, dün 'HDP'ye barajı aşsın, silahları bıraksınlar' diyen Müslüman Kürtlerden, demokrat Türklerden tekrar oy isteriz ve 300 milletvekili ile iktidara geliriz."

CHP

CHP İl binasındaki bayramlaşma törenine katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'nin ve HDP'nin AK Parti-CHP koalisyonunu istediğini hatırlattı.

Özel, bunun kendileri için gurur olduğunu belirterek, "CHP'nin iktidar zamanının geldiğini görüyoruz" dedi.

MHP ve HDP seçmenine seslenen Özel, "Seçmen muhalefette kalmak isteyen MHP'nin ve HDP'nin bugünkü durumunu görüp ona göre oy verir artık. Seçimde hayal kırıklığı yaratacak partilere değil, yüz güldürecek partilere oy vermelidir" diye konuştu.

MHP

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay'ın katılımıyla il başkanlığında düzenlenen bayramlaşmada konuşan il başkanı Tanju Balatlı, Dünyanın bir çok yerinde zulüm altında dinini özgür bir şekilde yaşayamayan insanların olduğunu anımsattı.

Erkan Akçay da Ramazan Bayramı'nın Türkiye'ye birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Bayramı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title