Haberler

Rahip Santoro Cinayeti'nin 2. Yıldönümü

Trabzon'da 5 Şubat 2006 Tarihinde Öldürülen Rahip Andrea Santoro, Ölümünün 2. Ölüm Yıldönümünde Yarın Yapılacak Ayinle Anılacak. Ayine Katılmak İçin Terni Başpiskoposu Vicenzo Paglia ile Anadolu Havarisi Episkoposu ve Vekili Lugli Padovese ile Birlikte Çok Sayıda Hristiyan Din Adamı Trabzon'a Geldi.

Trabzon'da 5 Şubat 2006 tarihinde öldürülen Rahip Andrea Santoro, ölümünün 2. ölüm yıldönümünde yarın yapılacak ayinle anılacak. Ayine katılmak için Terni Başpiskoposu Vicenzo Paglia ile Anadolu Havarisi Episkoposu ve Vekili Lugli Padovese ile birlikte çok sayıda Hristiyan din adamı Trabzon'a geldi.

Türk Havayolları'na (THY) ait tarifeli uçak ile saat 19.30 sıralarında İstanbul'dan Trabzon Havalimanı'na gelen Psikoposlar Konferansı Diyalog ve Ekümenizm Komisyonu Başkanlığı görevini de yürüten Terni Başpiskoposu Vicenzo Paglia ile Anadolu Havarisi Episkoposu ve Vekili Lugli Padovese, polis eşliğinde geceyi geçirmek üzere ayinin yapılacağı Santa Maria Katolik Kilisesi'ne geçti. Öte yandan, kilisede yarın yapılacak ayine katılmak üzere aralarında Rahip Santoro'nun akrabalarının da bulunduğu 12 kişi,

dün ve bugün Trabzon'a gelerek kiliseye yerleşti.

Rahip Santoro için Santa Maria Katolik Kilisesi'nde yarın yapılacak anma töreni saat 11.00'de başlayacak.

(BK-MU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title