Haberler

Rahibin Bıçaklanması

İzmir'de, Bir Rahibin Bıçaklanması Olayının Şüphelisi 19 Yaşındaki R.b.'nin Kasım 2008 Döneminde Askere Alınacağı Öğrenildi.

İzmir'de, bir rahibin bıçaklanması olayının şüphelisi 19 yaşındaki R.B.'nin Kasım 2008 döneminde askere alınacağı öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, 1988 doğumlu olan R.B., Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde ilköğretim okuluna giderken, İstanbul'daki eniştesi İbrahim Dinç, R.B.'yi okutmak için yanına aldı. R.B., liseyi Büyük Çekmece Lisesi'nde okudu. R.B.'nin, lisedeki eğitimi sırasında bir arkadaşını bıçaklayıp yaraladığı ve bu suçtan tutuklandığı öğrenildi.

Bıçaklama olayının ardından R.B.'nin babası Hüseyin B., son sınıftaki oğlunu İstanbul'dan alıp Dursunbey'e getirdi. R.B., 21 Nisan 2005 tarihinde Dursunbey Çok Programlı Lisesi'ne nakledildi. Fakat, memleketindeki okulda da derslere olan ilgisizliği ve devamsızlıktan mezun olamayan R.B., okuldan ayrıldı. Evden ayrılmaya karar veren R.B., babasına, "Ben çalışmaya gidiyorum" deyip köyünü ve ilçeyi terk etti. O günden sonra bir daha eve uğramayan R.B., 4 Aralık 2007 tarihinde (13 gün önce) Dursunbey

Boyalıca köyündeki evine geldi. Burada 7 gün kalan R.B., Drsunbey Çok Programlı Lisesi'nden tastiknamesini aldı ve babasına tekrar, "Ben çalışmaya gidiyorum" diyerek vedalaşıp evden ayrıldı.

R.B.'nin 20 Kasım 2007 tarihinde Dursunbey Askerlik Şubesi Başkanlığı'na askerlik yoklaması için uğradığı, R.B.'nin 2008 yılı Kasım döneminde askere gideceği öğrenildi. Aylarca Dursunbey'deki baba evine uğramayan R.B.'nin uzun müddet Balıkesir il merkezindeki bir otelde kaldığı, gittiği yerlerde inşaat işlerinde çalıştığı belirlendi.

(YU-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title