Haberler

Pütürgeli İşadamları Derneği'nden Örnek Hareket

Pütürgeli İşadamları Derneği (Piad), Malatya'nın Pütürge İlçesindeki 86 İlköğretim Okulunu Onaracak.

Pütürgeli İşadamları Derneği (PİAD), Malatya'nın Pütürge ilçesindeki 86 ilköğretim okulunu onaracak.

PİAD Başkan Yardımcısı Hadi Dursun ve yönetim kurulu üyeleri, Kervansaray Restoranda düzenledikleri basın toplantısında, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi. PİAD Başkan Yardımcısı Hadi Dursun, İstanbul Aksaray'da derneklerinin yer aldığını belirterek, "İstanbul'da Pütürgeliler olarak 40'a yakın köyümüzün derneği var. Ahmet Durmuş, Şahin Metin'den sonra şu anda derneğimizin başkanlığını Ramazan Bulun yapıyor"diyerek daha sonra şöyle konuştu:

"Bizler İstanbul'da Malatyalı kardeşlerimize yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ferdi çalışmanın yanı sıra toplu çalışma yapmayı da arzuladığımızdan, bir sivil toplum kuruluşu olduk ve çalışmalarımızı buraya kanalize ettik. İstanbul'da tuzumuz kuru iken, hiçbir zaman, doğduğumuz büyüdüğümüz memleketimizi ve köylerimizi unutmadık. Sürekli Malatya ve Pütürge ile irtibat haldeyiz. Hiç şüphesiz, unutanlar, çok çabuk unutulurlar." Geçtiğimiz günlerde Pütürge ilçesini ziyaret ettiklerinde kaymakamın, 86 köy ilköğretim okulunun tadilata ihtiyacı olduğunu kendilerine ilettiğini dile getiren Hadi Dursun, "9'u Doğanyol ve 77'si Pütürge ilçemizde olan 86 okulun tadilatını dernek olarak yapmaya karar verdik. Kısa zamanda başlayıp, okullar eğitime açılmadan tamamlamak istiyoruz "dedi.

(NA-OÇ-Y) 01.07.2008 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title