Haberler

Puerta'nın Durumu Ciddiyetini Koruyor

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Sevilla ve Getafe Arasında Cumartesi Günü Oynanan Karşılaşmada Kalp Krizi Geçirerek Hastaneye Kaldırılan Sevilla'nın 22 Yaşındaki Defans Oyuncusu Antonio Puerta'nın Durumunun Ciddiyetini Koruduğu Bildirildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Sevilla ve Getafe arasında Cumartesi günü oynanan karşılaşmada kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Sevilla'nın 22 yaşındaki defans oyuncusu Antonio Puerta'nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Sevilla'nın Getafe'yle oynadığı ve 4-1 kazandığı 2007-2008 sezonu açılış maçının 30. dakikasında kalp krizi geçiren ve acil olarak hastaneye kaldırılan Antonio Puerta'nın hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi. Puerta'nın kaldırıldığı hastane olan Virgen del Rocio'dan yapılan açıklamada, "Kalp krizi geçiren hastanın durumu hala ciddiyetini korumaktadır ve hasta kontrol altında tutuluyor. Şu anda tek olumlu nokta hastanın durumunun kötüye gitmemesidir" denildi. 22 yaşındaki İspanyol oyuncunun

yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşamını sürdürdüğü de açıklamada ifade edildi.

Puerta, Getafe maçının 30. dakikasında aniden yere yığılmış ancak hiçbir futbolcu ilk anda ona dikkat etmemişti. Puerta ikinci kez ise soyunma odasında fenalaşmış ve ardından kalp krizi geçirdiği anlaşılınca hastaneye kaldırılmıştı.

2003 yılı Haziran ayında 28 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Marc-Vivien Foe, Lyon'da Kolombiya'ya karşı oynadıkları Konfederasyon Kupası yarı final maçında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

2004 yılı Ocak ayında ise Benfica'nın 24 yaşındaki Macar oyuncusu Miklos Feher, Vitoria Guimaraes'la oynadıkları bir lig maçının bitişine yakın geçirdiği kalp krizi nedeniyle ölmüştü.

(ERS-ERS-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title