Haberler

PTT'nin 180. kuruluş yıl dönümünde 4180. müşteriye hediyeler verildi

Güncelleme:

Kütahya'da, PTT'nin 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gişe işlemi yaptıran 4180. müşteriye hediyeler verildi.

Kütahya'da, Ptt'nin 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gişe işlemi yaptıran 4180. müşteriye hediyeler verildi.

Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru, hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin en eski ve en köklü kurumlarından olan PTT'nin 180. yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutladıklarını söyledi.

PTT'nin geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kurduğunu anlatan Özdoğru, şunları kaydetti:

"Posta sektörünün yanı sıra bugün bilgiyi anında paylaşabilen ve küreselleşen bir dünya pazarında söz sahibi olmak için iddialı olduğu sektörlere odaklanan bir kurum olmayı hedefliyoruz. Tüketicinin daima yanında olan, gücünü tüketicimizden alan bir yaklaşımla, 43 bini aşkın çalışanımız ve 5 bini aşkın hizmet noktamız sayesinde 'gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak' ilkesini Türkiye'nin her köşesinde hayata geçiriyoruz."

Özdoğru, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde PTT'nin büyük bir özveri ile çalıştığını sözlerine ekledi.

Daha sonra sıramatikten 4180 numaralı fişi alan Halil İbrahim Arhan ve oğlu Metin Arhan'a hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Kütahya PTT Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Birisi:

İki hafta önce promosyon parası yatacak dediler pttbank hala yatmadı. İş yok hollabazlık çok bu kadar açık ve nettir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title