Haberler

Ünlü Şarkıcı Metin Şentürk 'Görmezden Gelme' Demek İçin Siyaset Yolunda

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk 7 Haziran seçimleri için Bağımsız Milletvekili adaylığı başvurusunda bulundu.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk 7 Haziran seçimleri için Bağımsız Milletvekili adaylığı başvurusunda bulundu. Şentürk, "Engelli haklarının görmezden gelinmemesi için 'Görmezden Gelme' sloganı ile çalışmalar yapacağız" dedi.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesinde bulunan İl Seçim Kuruluna gelen ünlü şarkıcı Metin Şentürk 7 Haziran'daki Genel Seçimler için Bağımsız Milletvekili Adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru sırasında Şentürk'ün babası Şükrü Şentürk'te oğlunu yalnız bırakmadı.

Adliye çıkışında adaylığına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şentürk "Bugün benim için tarihi bir gün. İstanbul 2. Bölge bağımsız Milletvekili Adaylığımızı başvurusunu yaptık. İnşallah tüm engelliler camiası için güzel projeleri gerçekleştirmek adına hayırlı bir başvuru olur. Önümüzdeki süreç bizim engelleri kaldırma sürecini başlatmak adında çok önemli" dedi.

"Allahın yardımı milletin desteği ve baba duası ile bu işi halledeceğiz" diyen Şentürk, içeride görüşme nasıl geçti şeklindeki bir soruyu ise esprili bir şekilde "Ben görüşemedim. Görüş açım dar" dedi.

"KAMPANYA SLOGANIMIZ GÖRMEZDEN GELME"

Daha sonra içeride bir görüşme olmadığını sadece başvuru evraklarını teslim etkilerini aktaran Şentürk, "İnşallah 2 aylık maratonun ardında yeniden görüşeceğiz. Engelli haklarının görmezden gelinmemesi, İnsani haklarının görmezden gelinmemesi ve bütün hayati hakları ile ilgili hiç kimsenin bunları görmezden gelmemesi için çalışmalar yapacağız. Bu yüzden kampanya sloganımız. 'Görmezden Gelme'. Kampanyamızla ilgili bilgi almak isteyenler www.gormezdengelme.org'tan bilgi alabilirler" şeklinde konuştu.

Şentürk, neden bir partiden aday adayı olmadığının sorulması üzerine, "Her partinin kapısını rahatça çalabilmek için her partiden her şeyi isteyebilmek için böyle bir şeye başvurduk. Bağımsızız ama herkes için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Oğlu için çok mutlu olduğunu belirten Baba Şükrü Şentürk, "Ne mutlu bana ki Allah bana böyle bir evlat nasip etmiş" derken duygulandı. Bu sırada Metin Şentürk'te babasına sarılarak, "Ne mutlu senin gibi bir babam" var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Metin Şentürk Çağlayan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title