Haberler

TBMM'de Devir Teslim

TBMM Başkanlığı'na 450 Oyla Seçilen Köksal Toptan, Genel Kurul'daki Tebriklerin Ardından TBMM Başkanlık Makamı'na Giderek Geçici Başkan Şükrü Elekdağ'ı Ziyeret Etti ve Görevi Teslim Aldı.

TBMM Başkanlığı'na 450 oyla seçilen Köksal Toptan, Genel Kurul'daki tebriklerin ardından TBMM Başkanlık Makamı'na giderek geçici Başkan Şükrü Elekdağ'ı ziyeret etti ve görevi teslim aldı.

TBMM Başkanı Toptan, devir teslim töreni sırasında yaptığı konuşmada, "TBMM Başkanlığı, Atatürk'ün oturduğu makamdır. Bu çatı altında görev yapan tüm milletvekilleri bu ağır sorumluluğun yükünü taşır" dedi. Toptan, "Seçimlerden sonra Türkiye'nin her tarafına yayılan olumlu havanın devamı için gereken herşeyi yapacağım" diyerek, kendisine oy veren milletvekillerine teşekkür etti.

Devir teslim töreninin ardından Başbakan Erdoğan, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve eski TBMM Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç da, yeni makamında TBMM Başkanı Toptan'ı tebrik etti.

(AU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title