Haberler

Sanat Festivali'nde CHP'li Özgür Özel'den aşı çağrısı

Güncelleme:

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bu yıl 31'incisi düzenlenen Burhaniye Ören Kültür ve Sana Festivali düzenlenen törenle başladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bu yıl 31'incisi düzenlenen Burhaniye Ören Kültür ve Sana Festivali düzenlenen törenle başladı. Festivale katılan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Eğer aşıya kavuşmuş olmasaydık, bu sene ağustos ayında 30 bin kişi ölmüş olabilirdi. Bu meselenin şakası yok" dedi.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, açılışta yaptığı konuşmada, "31. Burhaniye Ören Kültür ve Sanat Festivali'ne hoş geldiniz" dedi. Pandemiden dolayı zor günlerden geçirildiğini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ise düzenlenen bu tür organizasyonların moral olduğunu söyledi.

Festivalin açılış töreninde 'Aşı olun' çağrısı yapan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de, "Aşı imkanı olan herkes ay değil, gün değil saat geçirmeden aşısını olsun. Vurulduğu aşıdan sonra verilen randevuya gün değil, dakika geçirmeden herkes gitsin. Onun dışındaki bütün kurallara da hep beraber riayet edelim. Geçen sene ağustos ayının ilk 25 gününde 472 kişi hayatını kaybetmişti. Bu sene 3 bin 880 kişi hayatını kaybetti" diye konuştu.

Özel, aşı olayının şakası olmadığını ifade ederek, "Eğer aşıya kavuşmuş olmasaydık, bu sene ağustos ayında 30 bin kişi ölmüş olabilirdi. Bu meselenin şakası yok. Bir dayanağa dayanmayan safsatalara terk edilecek asla ve asla bir gerçekliğimiz yok. Bundan sonraki süreçte de zaten bizim seçmenimizin bilime saygılı, akılcı ve safsatalara prim vermeyen bir tutumu var. Bu konuda duyarlılığı çok daha fazla yükseltelim" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri festivalin açılış kurdelesini keserek stantları gezdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi COVIRAN Bereket Özgür Özel Ören Kültür Sanat Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title