Haberler

Kocamaz: "Bu Levhayı Göreve Başlamadan Astırdık Ki, Herkes Adımını Doğru Atsın"

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'li belediye başkanından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı alan ve belediyenin giriş kapısına, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) "Rüşvet alan da veren de cehennemdedir" hadisi ile "Rüşvet bu kapıdan içeri giremez" sözünü yazdıran MHP'li Burhanettin Kocamaz, "Biz göreve başlamadan önce o levhayı oraya astırdık ki, bundan sonra herkes adımını doğru atsın.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'li belediye başkanından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı alan ve belediyenin giriş kapısına, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) "Rüşvet alan da veren de cehennemdedir" hadisi ile "Rüşvet bu kapıdan içeri giremez" sözünü yazdıran MHP'li Burhanettin Kocamaz, "Biz göreve başlamadan önce o levhayı oraya astırdık ki, bundan sonra herkes adımını doğru atsın. Kesinlikle yanlış yapan babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam, bunu herkesin bilmesi lazım" dedi.

15 yıldır Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yürüten Macit Özcan'dan başkanlığı alan Burhanettin Kocamaz, belediyede değişim yapmaya başladı. Dün mazbatasını alarak resmen görevine başlayan Kocamaz, belediyenin birçok yerinde değişiklikler yapıyor. Kocamaz'ın en dikkat çeken değişikliği ise belediyenin giriş kapısına yaptırdığı tabela oldu. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediye binasının giriş kapısının üstüne Hz. Muhammed'in (s.a.v.) "Rüşvet alan da veren de cehennemdedir" hadisi ile "Rüşvet bu kapıdan içeri giremez" sözlerinin yazılı olduğu tabelayı astıran Kocamaz, vatandaşların takdirini topladı.

"ARTIK BİR DEVİR KAPANDI YENİ BİR DEVİR BAŞLIYOR"

Bugün CHP eski Belediye Başkan Vekili Erol Ertan'dan görevi devralan Kocamaz, konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kocamaz, 1994 yılında ilk belediye başkanlığına seçildiğinde, rahmetli Alparslan Türkeş'in bir levha yaptırarak kendilerine hediye ettiğini belirterek, "Orada 'rüşvet alan da veren de cehennemdedir' yazıyordu. Bu Peygamber Efendimizin hadisidir. Biz bu olayı daha da ileriye götürdük ve açık, net biçimde Tarsus Belediyesi'nin halen girişinde yazar. Biz bu millete hak, hukuk çerçevesinde hizmet etmeye talibiz. Tabi bu yolda maalesef zaman zaman yanlış yapan insanlar olabiliyor. Biz göreve başlamadan önce o levhayı oraya astırdık ki, bundan sonra herkes adımını doğru atsın. Kesinlikle yanlış yapan babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam, bunu herkesin bilmesi lazım. Artık bir devir kapandı yeni bir devir açılıyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. Biz yoğurdumuzu böyle yiyoruz. Yoğurdun lekesiz bir şekilde yenmesi lazım. Hiç kimseye kesinlikle böyle bir fırsat vermeyeceğiz. Zamanla bazı şeyler ortaya çıkabilir. Biz bunların önlemini şimdiden almış oluyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Burhanettin Kocamaz Atatürk Caddesi Macit Özcan Mersin Politika Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title