Haberler

Karamollaoğlu'ndan Erbakan'ın Millet İttifakı'na yönelik sözlerine yanıt: Çamur atmak haddine değil, resmen saçmalıyor

Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'sol, komünist, sosyalist, ateist' fraksiyonların bir araya geldiğini ileri sürdüğü Millet İttifakı'na PKK ve FETÖ'nün destek verdiğini iddia eden Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan'a zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "Fatih'in bir tecrübesi yok. Çamur atmak haddine değil, terbiyesini kuşanması lazım. Resmen saçmalıyor. Bu cahilliktir veya bile bile cahilliktir" ifadelerini kullandı.

Seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girme kararı alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın 'sol, komünist, sosyalist, ateist' fraksiyonların bir araya geldiğini ileri sürdüğü Millet İttifakı'na PKK ve FETÖ'nün destek verdiğini söylemesine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan yanıt geldi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN ERBAKAN'A SERT YANIT

KRT'de katıldığı programda konuşan Karamollaoğlu, "Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. İş o noktaya gelir de biz gördüklerimizi anlatmaya kalkarsak çok farklı bir durum meydana gelir" dedi.

"BU KADAR SAÇMALIK OLMAZ, CAHİLLİĞE BAKIN"

Karamollaoğlu sözlerine şöyle devam etti; "Saçmalıyor. Bu kadar saçmalık bu kadar tutarsızlık olmaz. Bir defa hemen getirmiş itikadı noktaya dayamış. Kim sizlerle berabersiniz hangi yalpalar yapıldı bugüne kadar. Kim Erbakan hocamızı terk etti, kim 'Milli Görüş' gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi. Biraz insaf et. Fatih'in bir tecrübesi yok. Onu bilelim. Olmadığı için de işte Erbakan hocamızın ben bizim arkadaşlara da tavsiye ediyorum. Onun anılarını görüşlerini aksettiren kitabını mutlaka okumalarını çünkü her konuda bariz düşünceleri var. Cahilliğe bakın! Erbakan Hoca ilk koalisyonu CHP ile kurdu ve tarihi bir misyon yüklendi.

"ERBAKAN-CHP KOALİSYONUYLA MUAZZAM DEĞİŞİKLİK OLDU TÜRKİYE POLİTİKASINDA"

O koalisyon, bir takım hatalar yapılmamış olsaydı büyük ihtimalle devam edecekti. O koalisyonda muazzam bir değişiklik oldu Türkiye politikasında. Önce bizim çok değer verdiğimiz işte İmam Hatip okullarının açılması gibi, başörtüsünün yasaklanmaması gibi, okullarda din derslerinin gündeme alınması gibi… Yani bütün bunlar gündeme geldi ve gerçekleşti. Hem de daha 2 yıl önce toplanan bir Milli Eğitim Şurası'na orada alınan kararlara rağmen. Onun arkasında da Kıbrıs zaferi gerçekleştirildi. Bunu nasıl görmezden gelebilir? Bu cahilliktir veya bile bile cahilliktir. Bunun yanlış olduğunu bilir ve yine de söyler.

"ORADA TERBİYESİNİ KUŞANMASI LAZIM"

O zaman niye bu kadar zikzak yaptı. Ne oldu da 2 gün içerisinde birden bire değişti. Bu konuda fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ne olursa olsun Erbakan hocamızın bir hatırı var. Fatih de onun oğlu ama bu yalpaları yapmak arkasından da çamur atmak haddine değil. Orada terbiyesini kuşanması lazım. İş o noktaya gelir de biz gördüklerimizi anlatmaya kalkarsak çok farklı bir durum meydana gelir. Niye kendi babasının kurduğu partiyi terk etti. Adına Yeniden Refah dedi. Yeniden Refah ismini alamaz normalde. Neden aldı! Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bu kadar üç kağıtçılık olacak siz kendinizi korumaya çalışacaksınız. Bu gerçekçi olmaz.

"BU DOĞRUDAN DOĞRUYA BU DAVAYA İHANETTİR"

Bir defa ihanet bin defa ihanet fark etmez burada kalıcı bir tavır var. Bu tavır yanlış babasının dostlarının tamamı bu tarafta nasıl olacak bu iş. Erbakan hocamızın en eski mesai arkadaşlarından Recai Kutan Bey burada hem de bu partinin Genel Başkanlığını yapmış olan bir isim. Fatih Erbakan'ın neden ayrıldığı konusuna girmeyeyim ama bunun hesabını veremez. Bu doğrudan doğruya bu davaya ihanettir. Kendisi babasının yazdığı yazıları veya onun fikirlerini ezberleyip piyasada bunu okumakla o partinin lideri olunmaz. Böyle bir şey olmaz. Partilerin politikaları şartlara göre değişir. Ama böyle yalpa yapılmaz."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Temel Karamollaoğlu Millet İttifakı Fatih PKK Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Adana Demirspor UEFA'dan neden ceza aldı, Avrupa'dan men mi edildi? Galatasaray Fenerbahçe tek maç satın alma var mı, GS FB tek maç nasıl alınır? #9917 #128250
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (15)

hüseyin:

Sayın Karamollaoğlu en iyi haliyle düşünmek istediğimde diyorumki; Siz kime hizmet ettiğinizin farkında değilsiniz. Ama biz farkındayız.

170
96
yanıtYanıtla
hüseyin:

Sayın Temel Karamollaoğlu siz kime hizmet ediyorsunuz.

146
93
yanıtYanıtla
ismail bey :

Başörtüsüne, ezana, dine karşı olanlarla birlikte olmanın mantıklı bir açıklamasını yapamamış.. Tam solcuların yoluna girdi. Birde iktidara gelinirse ayasofyayı geri kapatmanın belkide klise yapmanın hesabını yapıyorlar..

150
89
yanıtYanıtla
Hsn:

Yoo cahillik falan değil herkesin bildiği gerçeği açıkça söyledi erbakan,doğruları duymak zorunuza gidiyor tabi...

100
67
yanıtYanıtla
SEMİH YILDIZ:

BU DAYI O SAKALLA ÇIKTIĞI KANALIN LOGOSUNA HİÇ BAKMIŞMI. BUNLAR NE YİYİP İÇİYOR BU NEYİN KAFASI.

95
50
yanıtYanıtla
Halit:

fatihin gerçekleri ayarını bodu gerçekler acıdır

67
54
yanıtYanıtla
MIHTAR:

ismimiz bir kaç ay gündemde olsun adına, sattığınız değerlerinize yanın siz. Adamlar ateist kominist likleri ile övünüyor.

71
47
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Karanlık bey, hepimiz öyle düşünüyoruz. Yüzde 58 öyle düşünüyor.

68
46
yanıtYanıtla
Kuman:

Sen tecrübeli oldun da ne oldun. Sana çember sakallılar diye hakaret edenlerle aynı saftasın

49
26
yanıtYanıtla
Reis şeker:

90 yaşına gireceksin hâlâ hırs

43
29
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title