Haberler

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Projeleri Tanıttı

Güncelleme:

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, hayata geçirdikleri projeleri ve devam eden yatırımları basın mensuplarına tanıttı. Aydın, Hüsrev Paşa Parkı ve Sahil Bandı Proje alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, hayata geçirdikleri projeleri ve devam eden yatırımları basın mensuplarına tanıttı.

Tarihi Van Kalesi'nin arkasında bulunan ve 90 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Hüsrev Paşa Parkı'nı gezen Aydın, spor yapan gençlerle görüştü.

Burada gazetecilere açıklama yapan Aydın, bölgenin ilk ve tek kapalı çocuk eğlence merkezini inşa ettiklerini belirterek, "Amacımız, İpekyolu ilçemizin sakinlerine yeni ve modern bir yeşil alan sunarak, sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını teşvik etmek. Daha yaşanabilir bir İpekyolu için sürekli çalışmakta ve düzenlemeler yapmaktayız. Hüsrevpaşa Parkı çalışmalarında sona geldik. Hem eğitim alanında hem de spor alanında çocuklarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. İpekyolu'nun güzelliklerini yaşamak ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek için Hüsrev Paşa Parkı çok yakında sizleri ağırlamaya başlayacak." dedi.

Daha sonra Sahil Bandı Proje alanına geçen ve burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Aydın, kent sakinlerinin Van Gölü sahilinde aileleriyle güzel zaman geçirebilecekleri bir alan oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

Bin kişilik yarı kapalı tribün ve 8 kulvarlı atletizm pisti çalışmalarında sona gelindiğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

"14 bin 813 metrekare alan üzerine kurdumuz pist ile ilçemizde spora ilgi duyan gençlerimize kendilerini geliştirebilmeleri yönünde büyük bir imkan sunmuş olacağız. Sportif aktivitelerin kesintisiz yapılacağı bu alanlardan yediden yetmişe tüm hemşerilerimiz faydalanabilecek. Bin kişilik yarı kapalı tribünün yer aldığı projede 8 kulvarlı atletizm pisti, sırıkla atlama alanı, 3 adım atlama alanı, 2 disk ve çekiç atma alanı, 2 gülle atma alanı gibi bölümler yer alıyor. Projemizi yıl sonunda hizmete açacağız."

Aydın, yapımı devam eden Çocuk Akademisi, Erçek Flamingo Parkı, Evlendirme Sarayı, Bilim Merkezi, Halk Kütüphanesi, Bostaniçi Yaşam Merkezi, Garaj Amirliği ve Atık Merkezi inşaatlarında da incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

İhsan Emre Emre Aydın İpekyolu Aydın Turizm Eğitim Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title