Haberler

Hakkari'de yerel seçimler başladı

Güncelleme:

Hakkari'de sabahın ilk ışıklarıyla vatandaşlar yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı Mahalli İdareler Genel Seçimleri takvimi kapsamında, Hakkari'de oy verme işlemi saat 07.00'de başladı. Hakkari'de 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için il merkezinde 39 bin 702 seçmen 183 sandıkta oy kullanmaya başladı. Hakkari'de oy verme işlem ise saat 16.00'da tamamlanacak. YSK, yerel seçimlerde oy sayımının kanun gereği 'iftar saatinde mola verilmeden aralıksız yapılması' kararı vermişti. Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenler için bu seçimde de seyyar sandıklar oluşturuldu.

Hakkari'de sabahın ilk ışıklarıyla vatandaşlar yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı Mahalli İdareler Genel Seçimleri takvimi kapsamında, Hakkari'de oy verme işlemi saat 07.00'de başladı. Hakkari'de 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için il merkezinde 39 bin 702 seçmen 183 sandıkta oy kullanmaya başladı.

Hakkari'de oy verme işlem ise saat 16.00'da tamamlanacak.

YSK, yerel seçimlerde oy sayımının kanun gereği 'iftar saatinde mola verilmeden aralıksız yapılması' kararı vermişti.

Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenler için bu seçimde de seyyar sandıklar oluşturuldu. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yüksek Seçim Kurulu Hakkari İftar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title