Haberler

Fatih'te 300 Kişi CHP'ye Katıldı

İSTANBUL (İHA) – CHP İstanbul İl Başkanlığı, partiye katılan 300 kişi için katılım töreni düzenledi.

İSTANBUL (İHA) – CHP İstanbul İl Başkanlığı, partiye katılan 300 kişi için katılım töreni düzenledi. İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, "Parti olarak alamazlar denen Fatih'i, Sultangazi'yi, Sancatepe'yi alacağız. Ama bunların hepsinden daha önemlisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı da kazanacağız" dedi.

CHP İl Başkanlığı, Fatih'te partiye yeni katılan 300 kişi için Samatya sahilinde tören düzenledi. Törene CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ve Fatih Belediye Başkan aday adayları katıldı.

Katılım töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Fatih Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı tarafından yönetilecek. Fatih'te yapmış olduğumuz çalışmaların detaylarını bilen, buradaki aday adaylarımızı tanıyalar, Fatih'te seçim başarısının sürpriz olmadığını 6 ay sonra görecekler. Daha ötesini söyleyeyim, Cumhuriyet Partisi olarak Sultangazi'yi ve Sancaktepe'yi de alacağız. Ama bunların hepsinden daha önemlisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacağız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Türkiye bu iktidar döneminde çok yara aldı. Kutuplaştı, ayrıştı. Biz toplumcu ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla, yerel yönetim anlayışıyla bütün Türkiye'yi yeniden öncelikle 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerde bütünleştirmek, birleştirmek ve kutuplaşmayı en aza indirmek iddiasındayız" dedi.

Hükümetin özellikle Suriye politikasını hedef alan Tanrıkulu, "Bütün sınır El Kaide'nin üst alanı haline gelmiş. Kilis, Antakya, Suruç, Ceylanpınar. Muhalifler, silah ve insan desteğiyle sınırın diğer tarafına gidip savaşıyorlar ve tekrar buraya geliyorlar. Türkiye bütün sınırlarını açmış durumda. Şimdi sizlere soruyorum. Afganistan'dan, Çeçenistan'dan, Tunus'tan, Afrika'dan gelenlerin bizim topraklarda ne işi var. Türkiye Suriyeli bu cihatçıların merkezi haline geldi. Suriye savaşı bizim savaşımız haline geldi. Hem içeride hem de dışarı da bu hükümetin yanlış politikalar nedeniyle yeni bir CHP'ye ihtiyaç vardır" dedi.

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ise hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirerek önce yerel ardından genel seçimleri kazanarak ülkedeki kutuplaşmaya ve ayrımcılığa son vereceklerini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Genel Sekreteri Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu ve Milletvekili Ayaydın, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktılar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Suriye Politika Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title