Haberler

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatından polis baskınları ile ilgili açıklama

Güncelleme:

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Vahit Kaya, bugün Polat ailesinin iş yerlerine düzenlenen polis baskınları hakkında açıklamada bulundu. Polislerin iş yerinden bazı evrakları incelemek üzere aldığı görüldü.

- Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatından polis baskınları ile ilgili açıklama

İSTANBUL - Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Vahit Kaya, bugün Polat ailesinin iş yerlerine düzenlenen polis baskınları hakkında açıklamada bulundu. Öte yandan polislerin iş yerinden bazı evrakları incelemek üzere aldığı görüldü.

Ataşehir'de bulunan ve polisin baskın yaptığı adreslerden biri olan iş yeri önünde açıklama yapan Kaya, "Basın yasağı var biliyorsunuz, gizlilik kararları var. Gözaltı kararı yok, herhangi bir şey yok. Sadece mali şube geldi, bazı evrakları almaya geldi. Onlara yardımcı oluyoruz, biz avukatlar olarak herhangi bir şey yok. Kendisi burada değil tabii ki, burası iş yeri. 130 tane şubesi var. Kaç şirkette arama yapıldığı konusunda gerçekten o konuda haberim yok, ben gidip savcı beyle görüşeceğim. Personel telefonuna el koymaya çalışıyorlar, bütün yüzlerce çalışanın telefonuna el konulmaz. Yani dünyanın her yerinde avukatlık yaptım, o ülkelerde böyle bir uygulama görmedim. Yüzlerce çalışanın personelin telefonu el konulmaz. Tabii ki gerginlik olur ben avukatım. Yani böyle bir sistem görmedim. Ceza avukatı olarak ben böyle uygulama hiçbir yerde görmedim. Savcı bey açıklama yapmamış, sadece orada bir ifade var inceleyin demiş. Bunlar personelin bütün telefonlarına el koymaya çalışıyorlar. Yüzlerce insan evine gidecek, telefonları yok. Annesi, babasıyla konuşamıyor şu anda. Gerçekten mağdur olan bir şirket, insanlar ve onların çalışanlarını da mağdur ediyorsunuz. Şu an bir şeye el konulmadı, sadece personelin cep telefonlarına el koymaya çalıştılar, engelliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Engin Polat Dilan Polat Polis Hukuk Politika Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title