Haberler

Tarihi MGK'da Dikkat Çeken Kare! Tutuklanan Yaver Yer Almadı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MGK toplantısından servis edilen fotoğraflarda, Erdoğan'ın arkasında yaver bulunmaması dikkat çekti.

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıdan paylaşılan fotoğrafta önemli bir ayrıntı görüldü.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda saat 12.00'de başlayacağı duyurulan kritik MGK bir saatlik gecikmeyle saat 13.12'de başladı. MGK Salonu'ndan servis edilen fotoğraflarda bir ayrıntı dikkat çekti.


BAŞYAVER BEKLİYORDU

Her MGK'da Cumhurbaşkanı'nın hemen sağında Atatürk portresinin yanında başyaveri bekliyordu. Son MGK'da da darbe girişiminden tutuklanan Başyaver Ali Yazıcı, Erdoğan'ın arkasında nöbet tutuyordu. Bugünkü toplantıda paylaşılan 3 kare fotoğrafta ise Erdoğan'ın arkasında asker yaver bulunmaması dikkat çekti.


GENEL SEKRETER YER ALDI

Kuvvet komutanlarının tam kadro katıldığı MGK'da askerlerin rehin tuttuğu Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da yer aldı.


MGK toplantılarında Erdoğan'ın arkasında asker yaveri bulunuyordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title