Haberler

CHP Grup Başkanvekili İnce, Kemer'de -

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Müslüman haram paraya el sürmez diye, bir de yanına para sayma makinesi koyuyorlar.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Müslüman haram paraya el sürmez diye, bir de yanına para sayma makinesi koyuyorlar. Bu memleketi yıllarca acemi papaz gibi soydular ama şimdi usta papaz gibi soyuyorlar" dedi.

Partisinin Kemer ilçesinde Çınarlı Kavşak'ta düzenlenen mitinginde konuşan İnce, "Anladım ki Kemer'de umut da var, güneş de var" ifadelerini kullandı.

İnce, 17 Aralık sonrası yaşanan gelişmelere değinerek, "Herkese söylüyorum. A benim bahtı yarim, gönlümün tahtı yarim, cebinde el izi var, seni kim soydu yarim? Kim soydu? Bu memleketi kim soydu? Müslüman haram paraya el sürmez diye, bir de yanına para sayma makinesi koyuyorlar. Bu memleketi yıllarca acemi papaz gibi soydular ama şimdi usta papaz gibi soyuyorlar" diye konuştu.

AK Parti'nin "Yolsuzluğu, yoksulluğu ve yasakları bitireceğiz" diyerek göreve geldiğini ifade eden İnce, şöyle devam etti:

"Bunlar bu 3Y'yi katmerlendirdiler ve yanına bir de 2Y eklediler. Yalanı ve yüzsüzlüğü eklediler. Anadolu toprakları, 1071'den bu yana böyle yüzsüz ve böyle yalancı görmedi. Hatta şu gezegen, barutun, pusulanın, buhar makinesinin icadından bu yana böyle yüzsüz görmedi. Suçüstü yakalanmışsın. Oğluyla telefonla konuşuyor ve 7 dakikada derdini zor anlattı. Ömrünü yedi. Bakanın oğlu öyle mi? Bir dakikada anlıyor."

- "TBMM'de en fazla dava açılan adam benim"

TBMM'de hakkında en fazla dava açılan milletvekilinin kendisi olduğunu anlatan İnce, 100'ün üzerinde dava sayısıyla önde olduğunu açıkladı. "Kamer Genç de herhalde ikinci sırada geliyor" diyen İnce, şöyle devam etti:

"Ey aziz milletim, dünyanın en güzel ve her şeyi sende ama peki sen neden yoksulsun? Bu soruyu kendinize sorun. Çünkü bu milleti soyuyorlar, din duygularıyla kandırıyorlar. Diktatörlük kurmak istiyorlar. Ha gayret vatandaşım, biraz sabredersek ve biraz çalışırsak, biz bunları elvedacı yaparız."

AK Parti tarafından kendisine dava açıldığını ifade eden İnce, "Gitmişler bana dava açmışlar. Çalmadıysanız telefon kayıtlarını çıkarın. Ne konuştuysan o kayıtları çıkarırsın, belli olur" dedi.

Türkiye'yi dolaştığını ve gittiği yerlerde partisine büyük ilgi olduğunu gördüğünü anlatan İnce, "10 ay sonra erken seçim var ve buraya bakan olarak geleceğim. Öyle görünüyor. Rekor kıracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Muharrem İnce Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title