Haberler

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, genel başkanlığa adaylığını açıkladı ve partiyi güçlendirmek, gençleştirmek ve iktidar yapmak için yola çıktıklarını belirtti. Özel, CHP'nin değişim kadrosundan bahsederek, genç ve etkin kadrolarla devam edeceklerini vurguladı.

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel, "Bu partiyi biz tartıştırmak, zayıf düşürmek, hırpalamak değil, güçlendirmek, gençleştirmek, birleştirmek ve iktidar yapmak için yola çıktık." dedi.

Özel, CHP Adıyaman İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, genel başkan olması halinde yapmayı planladığı vaatlerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisinin değişim kadrosundan bahseden Özel, şöyle devam etti:

"Bu partiyi biz tartıştırmak, zayıf düşürmek, hırpalamak değil, güçlendirmek, gençleştirmek, birleştirmek ve iktidar yapmak için yola çıktık. Cumhuriyet Halk Partisi'nde değişim hangi kadrolarla yapılacak, eskilerle mi değişecek sorusunun 2 tane yanıtı var. Cumhuriyet Halk Partisi'nde önceki dönemlerde görev ve sorumluluk üstlenmiş arkadaşlarımızdan genel başkanımızın yanında olanlar var. Bizim bu tarafta olanlar da var ama arada bir fark var. Genel başkanın yanında olan büyüklerimiz genel başkan devam biz devam diyorlar. Bizim bu tarafta ben devam diyen kimse yok. Gençlerle devam, yeni kadrolarla devam. Değişime dönüşüme devam. Partinin rotası iktidar olmalı değişim bizden başlamalı diyorlar."

Özel, CHP'nin genç ve etkin kadrolardan oluşacağını belirterek, "Önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi'nin dinamik genç, etkin, yetkin kadrolarını göreceksiniz. Ancak orada bir, yeni isimler, iki, örgütün ta kendisini göreceksiniz. Değişim sürecini hep söylediğim gibi vefalı götürmeliyiz." dedi.

CHP'yi zora sokacak ifadelerden kaçındıklarını dile getiren Özel, "Dikkat ederseniz sayın genel başkanımızı incitecek, onu üzecek, rencide edecek ifadelerden kaçındığımız, partimizi gelecekte zora sokacak ifadelerden kaçındığımız bir süreci yaşıyoruz. Ben yarın, 6 Kasım günü partinin sırtına yük olacak, dert olacak hiçbir tutum içinde olmam. Çünkü ben bu partinin evladıyım ve bu partiye zarar verecek hiçbir şey istemem." ifadelerini kullandı.

Özel, konuşmasının ardından partisinin delegeleriyle görüştü.

Kaynak: AA / Politika

Özgür Özel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title