Haberler

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 8 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Ayvacık ve Gökçeada ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çanakkale'nin Gökçeada ve Ayvacık ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gökçeada ile Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi Bahçedere köyü ve Gökçetepe Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik baskınlar yaptı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 560 gram esrar, bir kök skunk, 2 hassas terazi, 2 esrar öğütme aparatı, 3 uyuşturucu kullanma aparatı, iklimlendirme yöntemi ile yetiştirilmiş 12 kök kenevir bitkisi, bir iklimlendirme çadırı, çok sayıda iklimlendirme sistemi aparatları, 19 uyuşturucu hap, tarihi eser niteliğinde bir obje ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 21 bin lira ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler R.A, D.C.Y, M.G.C, M.Z.C, F.M.A, A.A.B, C.D. ve A.Ç'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Politika

Çanakkale Gökçeada Jandarma Suç Operasyon Jandarma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title