Haberler

Bingöl'de 6 Kilo Skunk ve 76 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 6 kilo skunk ele geçirildiğini açıkladı. Kentte son günlerde gerçekleştirilen operasyonlarda ise 76 kilo 298 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte iki haftada düzenlenen operasyonlarda 76 kilo 298 gram esrar ele geçirildiğini bildirdi.

Vali Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kentte 6-19 Kasım'da uyuşturucu operasyonları düzenlediğini belirtti.

Operasyonlarda, 75 kilo 58 gram kubar, 1 kilo 240 gram toz esrar ve 22 adet sentetik ecza ele geçirildiğini aktaran Usta, şunları kaydetti:

"Siz değerli Bingöl halkımızın da destekleriyle uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyoruz. İnşallah uyuşturucuyu Bingöl'ün gündeminden çıkarıp çocuklarımızı ve gençlerimizi bu illetten kurtaracağız. Canla başla çalışan arkadaşlarıma ve destekleri için Bingöllü hemşerilerime teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Politika

İçişleri Bakanı Bingöl Uyuşturucu Operasyon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title