Haberler

Bilecik Valisi Şefik Aygöl Kurumları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü'nü ziyaret ederek işleyişleri hakkında bilgi aldı.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kurumları dolaşarak işleyişler hakkında bilgi aldı.

Vali Aygöl ilk olarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde yaptığı incelemeler ile Bilecik'te göç durumunun kontrolünü gerçekleştirerek,şehirde bulunan nüfusu inceledi. Ardından Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda Bilecik için yapılan projeleri gözden geçirdi. Son olarak İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü'nde bulunan Vali Aygöl, Bilecik'te yürütülen sivil toplum kuruluşlarının yönetimini inceledi. İyi bir yönetimde olup, topluma yarar sağlaması gerektiğini belirtti.

Yapılan ziyaretler sonucu bir değerlendirme yapan Vali Aygöl, "Burada bulunan kurum ve kuruluşları bizzat yakından ziyaret edip işleyişleri hakkında bilgi almak istedim. Hizmet vermek ve bunu en doğru şekilde yönetebilmek en önemli olanıdır. Bilecik için doğru adımlar atılması her zaman önceliğimizdir" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İl Göç İdaresi Müdürlüğü Şefik Aygöl Bilecik Göçmenler Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title