Haberler

Bilecik Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

Güncelleme:

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti ve şehirdeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Bir takım ziyaretler için Ankara'ya giden Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Bilecik'teki çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Subaşı, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek şehrimiz için yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdim. Ayrıca ana sponsoru olduğumuz Bahçelievler Kazısında bulunan en eski komşularımıza ait seramik bir kabın replikasını hediye ettiğimiz genel başkanımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Melek Mızrak Subaşı Kemal Kılıçdaroğlu Bilecik Subaşı Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title