Haberler

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı

Güncelleme:

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı. Vali Eldivan, din görevlilerinin toplum nezdinde önemli bir görevi icra ettiğini belirtti.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, 'Peygamberimiz, İman ve İstikamet' temasıyla kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.

Öğretmenevinde gerçekleşen program, Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlandı.

Vali Mustafa Eldivan burada yaptığı konuşmada, din görevlilerinin toplum nezdinde çok önemli ve müstesna bir görevi icra ettiğini belirtti.

Vali Eldivan, "Sizler toplumun tamamına ulaşan yön veren ve yönlendiren bir hizmeti yürütmektesiniz. Bayburt'ta Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı kurumlarımızın takdire şayan hizmetleri bulunmakta, Bu anlamda köylerimizde, mahallelerimizde ve ilimiz genelinde geleceğimiz olan çocuklarımızı ahlaki değerlerimiz olmak üzere dinimizi güzel bir şekilde öğretmenin çabası içerisinde olmalıyız. Yine bu anlamda bizler her zaman yanınızda olacağız, sık sık bir araya gelerek eksikliklerimizi gidereceğiz. Bizlerin sizlerden temennisi bu görevde laikiyle yürütülmesidir" diye konuştu.

Vali Mustafa Eldivan tarafından din görelilerine Üstün Başarı Belgesi ve Başarı Belge takdiminin ardından program sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Eldivan Bayburt Eğitim Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title