Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Donanma Komutanını Ağırladı

Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret nedeniyle Donanma Komutanı Tatlıoğlu'na teşekkür eden Karaosmanoğlu, günün anısına seramik bir vazo hediye etti. Şeref defterini imzalayan Tatlıoğlu da, Karaosmanoğlu'na Gölcük tersanesinde yapılan masa üstü saati hediye etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının terasından İzmit Sahili hakkında Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu'na bilgi veren Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 3 bin 500 araç kapasiteli ücretsiz otoparkın İzmit merkezi için ne kadar önemli olduğundan da bahsetti. Kocaeli ve Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, "Kocaeli her gün gelişen ve güzelleşen bir kenttir. Vatandaşımızın mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz" dedi.

Donanma Komutanlığının ve tersanesinin Kocaeli için çok önemli olduğunu da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Donanmamız şehrimizin için çok önemli bir değeridir. Gözümüz gibi kıymetlidir. Büyükşehir olarak bize ihtiyaç duyulan her durumda askerimizin yanındayız. Donanmamız ülkemizde ve dünya üzerinde barışı, huzuru ve güvenliği hakim kılmak için yoğun çaba sarf ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu da, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title