Haberler

Bahçeli, Eleştirilerin Odağındaki Hulusi Akar'a Sahip Çıktı

Güncelleme:

Bahçeli, Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin düğününde şahitlik yaptığı için eleştirilen Genelkurmay başkanı Hulusi Akar'a destek verdi: Hedef haline getirmek, terbiyesizlik.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikah şahitliğini yaptığı için eleştirilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a sahip çıktı. MHP lideri, "Cumhurbaşkanı'nın kızının nikâhına katılan Genelkurmay Başkanı'nın eleştirilmesinin hiçbir haklı tarafı yoktur. Şehitlere Fatiha okumak aklına bile gelmeyen sanal ortam cengâverlerinin aklına uyulması, teröristlerin değirmenine su taşımak anlamına gelecektir. Görevini oldukça iyi yapan Sayın Akar'ı hedef tahtası haline getirmek, terbiyesizliktir." dedi.

"GENELKURMAY BAŞKANI'NI ELEŞTİRENLER KENDİSİNİ YA KANDİL'İN YA DA HDP'NİN KOLLARINA BIRAKMALI"

İşte Bahçeli'nin konuşmasındaki o bölüm:

"Terörizmle mücadele milli bir konudur. Askerimiz, polisimiz gücünü siyasi iradeden alacaktır. Mesela Nusaybin'de görev yapan bir Mehmetçiğin gözü hainlerin üzerindeyken kulağı Ankara'dadır. Kahramanlarımızın moral ve motivasyonları çok mühimdir. Cumhurbaşkanının davetine icabet eden Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlamı yoktur. Şehitlerin geldiği ortamda Genelkurmay Başkanı'nın malum düğüne katılmasını diline dolayanlar, terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir. Terörle mücadelenin sürdüğü dönemde kafa karıştırmak, komuta kademesindeki uyumu bozmak iyi niyetli görülmeyecektir. Genelkurmay Başkanı'nın taşlanması, teröristlerin değirmenine su taşımaktır. Güvensizlği artırmaya yönelik bu propaganlar, devlet ve millet aleyhinedir. Her şey bitmiştir de, manevi görevini yapan Genelkurmay Başkanı'nı hedef haline getirme midir? Genelkurmay Başkanı'nı küçük düşürmek hangi çevrelere hizmettir. Bundan rahatsız olan varsa ya Kandil'in, ya da HDP'nin kollarına kendisini bırakmalıdır."


Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin nikah törenine katılmıştı...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Politika Haberler

title