Haberler

Akaryakıta gelen ÖTV zammına Akşener'den zehir zemberek tepki: Eski maaşları da yemeye başladılar

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, akaryakıta yapılan yüzde 200'ün üzerindeki ÖTV zammına sert sözlerle tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akşener, "Dün gece itibariyle, eski maaşları da yemeye başladılar. Peki iktidarın şatafatlı hayatında bir değişim var mı? Yok! Cefayı bal eylemek millete, sefasını sürmekse saray ve şürekâsına" ifadelerini kullandı.

Akaryakıta yapılan yüzde 200'ün üzerindeki ÖTV zammına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sert sözlerle tepki gösterdi. Akşener, "Dün gece itibariyle, eski maaşları da yemeye başladılar. Peki iktidarın şatafatlı hayatında bir değişim var mı? Yok! Cefayı bal eylemek millete, sefasını sürmekse saray ve şürekâsına" dedi.

AKARYAKITA YÜZDE 200'ÜN ÜZERİNDE ÖTV ZAMMI

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi'nde (ÖTV) büyük artış yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre, akaryakıta yüzde 200'ün üzerinde ÖTV zammı geldi.

ZAM KARARINA AKŞENER'DEN SERT TEPKİ

Zam kararına her kesimden eleştiri yükselirken, bir tepki de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, zamlı maaşların yatmadan eridiğini, ÖTV zammıyla birlikte eski maaşların da eridiğini belirtti.

"İKTİDARIN ŞATAFATLI HAYATINDA DEĞİŞİKLİK YOK"

Akşener, paylaşımında şunları söyledi: "Geçtiğimiz hafta yapılan zamlarla, yeni maaşlar daha yatmadan erimişti. Dün gece itibariyle, eski maaşları da yemeye başladılar. Peki iktidarın şatafatlı hayatında bir değişim var mı? Yok! Cefayı bal eylemek millete, sefasını sürmekse saray ve şürekâsına…"

Akaryakıta gelen ÖTV zammına Akşener'den zehir zemberek tepki: Eski maaşları da yemeye başladılar

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Meral Akşener Sosyal Medya İYİ Parti Saray ÖTV Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Zafer yılmaz :

Normal bir vatandaş gibi sosyal medya uzerinden tepki gosteriyor. Nasıl bir muhalefetsinki siyasi güç elinizde, Anayasa kanunlarda ortada. Yapmaları gereken yalnızca söylenip duruyorlar.Hazineden aldıkları parti destekleri gene vatandaşın sırtından.Görevlerini yapmayan siyasetciler.Milletin hakkı helal olmayacaktır.

12
1
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Bunları dediniz sayın Meral hanım. Şimdi ne olacak? Sizin söylediklerinizi bende söylüyorum. Lafla olmuyor bu işler. Ne yapacaksınız?

11
2
yanıtYanıtla
Süde Asla:

Daha iyi günlet şimdi yaz kışın ne olacak turistik var dolar geliyor kışın dolar olmayınca neye zam yapacaksınız bakalım oy verdim kussura bakmayın muhalif arkadaşlar sizlerden özür diliyorum hakkınızı helal edin.nu hale biz getirdik.

11
1
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Çözüm üretin

3
1
yanıtYanıtla
özgün özen :

bu zam abartılı oldu bune yaa?

3
1
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

Adam gibi muhalefet yapmadınız elinizdeki fırsatı kaçrdınız şimdi konuşun sizi kimse dinlemez boşa çenenizi yormayın

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title