Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Açıklaması

AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, yükselişimizi engellemek için alçakça planlar yapılıyor.

AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, yükselişimizi engellemek için alçakça planlar yapılıyor. Ama şu bilinsin ki, yanı başımızda bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası anlaşmalarla çizilen sınırlar belli. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, kimse de bizim toprağımıza göz dikmesin." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Demiröz, AR-GE Başkanlığının düzenlediği "Parti Kültürü ve İstişarenin Önemi" konulu eğitim programına katıldı.

Programda AK Parti Genel Merkez çalışanları ile bir araya gelen Demiröz, burada yaptığı konuşmada, 16'ncı yaşını geride bırakan AK Parti'nin kaderinin milletin kaderiyle bütünleştiğini, AK Parti'nin dünyadaki mazlum ülkelerin kaderini de şekillendirdiğini ve bu nedenle sorumluluklarının çok büyük olduğunu kaydetti.

Konuşmasında, gençlerin geçmişte yaşanan sıkıntıları bilmediğine ve bunların çok iyi anlatılması gerektiğine işaret eden Demiröz, "Milletin yüzde 50'ye yakın kısmının oyunu almış bu partiyi kapatmaya kalktılar, yalanlarla, düzenlerle bunu yapmaya çalıştılar ama başaramadılar. Milletten kopan, milletten ayrı düşünen, millete hizmet etmeyen partiler siyaset çöplüğünde yerini almıştır. AK Parti kendisine karşı oynanan tüm oyunlara rağmen hamdolsun ki halkın da teveccühüyle bugün 16. yılını tamamlamıştır." ifadelerini kullandı.

"Milletimizin 15 Temmuz'da gösterdiği feraset bize güç veriyor"

Türkiye'nin kritik günlerden geçtiğini, ülkenin güneyinde yaşananların üzücü olduğunu ifade eden Vedat Demiröz, bazı ülkelerin ekonomik, siyasi ve farklı yönlerde Türkiye'ye karşı haince davranışları olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, yükselişimizi engellemek için alçakça planlar yapılıyor. Ama şu bilinsin ki, yanı başımızda bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası anlaşmalarla çizilen sınırlar belli. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, kimse de bizim toprağımıza göz dikmesin. Buna hiçbir zaman izin vermedik, vermeyeceğiz. Şükürler olsun ki milletimizin 15 Temmuz'da gösterdiği feraset bize güç katıyor. Bu mücadeleyi sadece parti olarak değil, milletçe veriyoruz."

Kaynak: AA / Politika

Vedat Demiröz Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title