Haberler

Polisler Kendi İmkanlarıyla Lojmanların Çevre Düzenlemesini Yaptırdı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü 180 Daireli Polis Lojmanlarında Oturan Polisler Kendi İmkanları ile Lojmanların Çevre Düzenlemesini Yaptırdı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü 180 Daireli Polis lojmanlarında oturan polisler kendi imkanları ile lojmanların çevre düzenlemesini yaptırdı.

180 Daireli polis lojmanlarının yönetim kurulu üyelerinin öncülük ettiği çevre düzenlemesinin açılışı yapıldı. Lojmanların çevre düzenlemesi yapılarak, 7 adet kamelya, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, bin adet fidan dikimi ve çevre aydınlatması yapıldı. Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz ve çok sayıda polis açılışa katıldı. Kurdele kesiminin ardından çevre düzenlemesine katkı sağlayan ve emek harcayan polis memurlarına plaket verildi.

Açılışta konuşan Vali Ramazan Sodan, çevre düzenlemesine emeği geçenlere teşekkür ederek, polisler kendi aralarında ki sosyal dayanışmaya güzel bir örnek davranış sergilediklerini ifade etti.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ise, farklı bir açılış gerçekleştirdiklerini belirterek, lojmanlarda ki ailelerin çocuklarının fikirlerinden esinlenerek çevre düzenlemesinin yapıldığını, asfaltlamanın belediyenin katkıları ile yapıldığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'da emniyet teşkilatının yaptığı güzel çalışmaya katkı sağlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu kaydetti.

(AA-OÇ-Y) 25.06.2008 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title