Haberler

Yüzlerce vatandaş Pendik Millet Bahçesi'nde 15 Temmuz nöbetinde buluştu

Güncelleme:

Yüzlerce vatandaş Pendik Millet Bahçesi'nde 15 Temmuz nöbetinde buluştu 15 Temmuz hain darbe girişiminin durduruluşunun 5. yıldönümünde Pendik Millet Bahçesi'nde demokrasi nöbeti tutuldu.

Yüzlerce vatandaş Pendik Millet Bahçesi'nde 15 Temmuz nöbetinde buluştu

İSTANBUL - 15 Temmuz hain darbe girişiminin durduruluşunun 5. yıldönümünde Pendik Millet Bahçesi'nde demokrasi nöbeti tutuldu. Yüzlerce vatandaşın bir araya gelerek 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olanları dualarla andığı etkinliğe Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de katıldı. Pendik Millet Bahçesi'nde vatandaşların bir araya geldiği demokrasi nöbeti drone ile havadan görüntülendi.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin bastırılmasının 5. yıldönümünde Pendik'te demokrasi nöbeti tutuldu. Etkinlikler ilk olarak Pendik Kaynarca'da kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş ile birlikte vatandaşlar Pendik Millet Bahçes'inde bir araya geldi. Etkinlik kapsamında saygı duruşunun ardından Kur'an tilaveti ve dualar okundu. İlahilerin okunduğu etkinlikte Mehteran takımı da performans sergiledi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında hitap ettiği yayın, etkinliğe katılan vatandaşlara canlı olarak izletildi. Vatandaşlara burada ücretsiz şerbet de dağıtıldı. Etkinliğe Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katılım gösterdi.

Etkinlikte basına konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Bugün aslında bizim bir şey söylememize gerek yok. Arkaya baktığınız zaman vatandaşımızın, milletimizin ne söylemek istediği gayet net ve açık. 5 yıl önce FETÖ'ye verilen cevabın aynı hınçla devam ettiğini görüyoruz. İnşallah bu inanç ilelebet sonuna kadar devam edecek. Gerçekten 15 Temmuz'da ihanet edenlerle, devlete, bayrağa sahip çıkanları ayırt etmiş olduk. Bununla ilgili mücadelemiz direnişimiz, nöbetimiz devam edecek. Buraya gelen vatandaşımıza biz hiçbir duyuru yapmadık. Vatandaşımız kendi bilinciyle kendi duyumlarıyla burayı doldurdular. Ben onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Buraya gelmeleri hain FETÖ'ye nasıl karşı duruş gösterdiklerinin ispatıdır. Bu millet ilelebet olacaktır. İlelebet kıyamete kadar bu millet ayakta duracaktır. Bu milleti kimse yıkamayacaktır, yenemeyecektir" dedi.

Öte yandan Pendik Millet Bahçesi'nde vatandaşların bir araya geldiği demokrasi nöbeti drone ile havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Darbe Girişimi 15 Temmuz Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler?
title