Haberler

Paü Rektör Adayını Belirleme Seçimleri

Pamukkale Üniversitesi (Paü) Rektör Adayı Belirleme Seçimleri Yapıldı. 9 Kişinin Aday Olduğu Seçimlerde En Fazla Oyu Prof.dr.hüseyin Bağcı Aldı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Adayı belirleme seçimleri yapıldı. 9 kişinin aday olduğu seçimlerde en fazla oyu Prof.Dr.Hüseyin Bağcı aldı.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan ve 480 geçerli oyun kullandığı seçimlerde Prof. Dr. Hüseyin Bağcı 156 oyla birinci sıraya yerleşirken, Prof. Dr. Nejdet Ardıç 114, Prof. Dr. Ender Düzcan 96, Prof. Dr. Hasan Erdoğan 51, Prof. Dr. Bülent Topuz 33, Prof. Dr. Önder Göçkün 19 oy aldılar. Prof. Dr. Yiğit Gündüç'ün divan başkanlığını yaptığı seçimlerde ilk 6 sırayı paylaşan adayların listesi Yüksek Öğretim Kurumu'na (YÖK) bildirilecek.

Seçimlerden en fazla oyu alarak birinci sıraya yerleşen Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, iyi bir seçim süreci yaşadıklarını belirterek, "Rektör adayı belirleme seçimlerinde her aday kendini ifade etme imkanı buldu. Rektörlük seçiminde birinci aşama tamamlandı. Bundan sonraki süreç ise belli. Göreve gelecek ismin PAÜ için en iyisini yapacağına inanıyorum" dedi.

(AV-AT-Y)

20.01.2007 14:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title