Haberler

Parayı Çekti Gitti

Appiah Gizlice Geldiği İstanbul'dan 24 Saat Sonra Ayrıldı.

Appiah gizlice geldiği İstanbul’dan 24 saat sonra ayrıldı.

Fenerbahçe’nin sözleşme şartlarını yerine getirerek tüm ödemelerini yaptığı Ganalı oyuncu, bankada biriken alacağını tahsil etti. Sakatlığı devam eden ünlü futbolcunun kulüpten herhangi bir yetkili ile görüşmeden Türkiye’yi terketmesi büyük şaşkınlık yarattı.

FENERBAHÇE’de 5 aydır bağlantı kesilen Ganalı Stephen Appiah, gizlice geldiği İstanbul’da kimseye görünmeden bankadaki parasını çekerek İtalya’ya döndü. En son 1 Aralık’ta Denizlispor’a karşı forma giyen ve damar sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan yıldız futbolcu, bütün çağrılara rağmen Türkiye’ye gelmiyordu. Sarı lacivertli kulübün sözleşme şartlarını yerine getirerek parasını bankaya yatırdığı Ganalı oyuncu, tedavisi ve çocuklarının eğitimi nedeniyle İtalya’dan dışarı çıkmıyordu. Futbol Federasyonu’nun verdiği izine rağmen sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesine yanaşmayan Appiah’ın bir yıllık daha anlaşması bulunuyor.

800 bin Euro çekti

Afrika Kupası maçlarının oynandığı ocak ayını ülkesinde geçiren ve tüm çağrılara rağmen İstanbul’a gelmeyen tecrübeli futbolcunun sakatlığı belirsizliğini koruyor. Kadrosunda 8 yabancısı bulunan yönetim, Appiah’a UEFA kuralları nedeniyle tüm ödemelerini günü gününe yapıyor. 6 aylık alacağına mahsuben HSBC Bankası’na yatırılan 800 bin Euro’yu İtalya’daki bankalardan çekemeyen Appiah bizzat gelmesi gereken İstanbul’da 24 saat kaldı. Gözlerden ırak bir şekilde işlerini çözen ve sessiz sedasız geriye dönen Appiah’ın bu tavrı yönetimi şaşkına çevirdi.

Fenerbahçe Kulübü’nün sözleşmeli futbolcusu olmasına rağmen hiçbir yetkili ile görüşmeyen, kulüp binasına bile uğramayan Appiah’ı tamamen gözden çıkaran sarı lacivertliler, önümüzdeki günlerde yasal haklarını kullanacak. Tedavisini İtalya’da sürdüren Appiah’ın kulüp ile bağlantı kurması istenecek. Fenerbahçe avukatları UEFA’ya başvurarak bu oyuncunun tedavisini İstanbul’da sürdürmesini isteyecek. Ayrıca Appiah ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi konusu tekrar gündeme getirilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title