Haberler

P&g İlk Pazarlama Üniversitesi'ni Türkiye'de Kurdu

Markalarını ve Çalışanlarını Pazarlama Kapasitesi Açısından En Yüksek Potansiyele Ulaşacak Biçimde Geliştirmeyi Hedefleyen P&g Türkiye, İstanbul Marketing University'i Kurdu.

Markalarını ve çalışanlarını pazarlama kapasitesi açısından en yüksek potansiyele ulaşacak biçimde geliştirmeyi hedefleyen P&G Türkiye, İstanbul Marketing University'i kurdu.

Hızlı tüketim ürünlerinde dünyanın lider firması P&G'de okul ruhu devam ediyor. P&G Türkiye Pazarlama Birimi'nin pazarlamayla ilgili tüm eğitimlerini ve öğrenim içeriğini bir çatı altında toplayan İstanbul Marketing University, pazarlama liderleri yetiştirmeyi hedefliyor.

P&G Türkiye'ye özgü geliştirilen ve şu an 58 katılımcısı olan sanal kampus uygulaması, derslerin yanı sıra zengin kaynağa sahip kütüphane ile destekleniyor. Programda, Birinci (Freshman), İkinci (Sophomore), Üçüncü (Junior), Dördüncü (Senior), Pazarlama Lisansı (Bachelor of Marketing), Pazarlama Yüksek Lisansı (Master of Marketing) ve Dekan (Dean) olmak üzere 7 derece bulunuyor.

İstanbul Marketing University'de kıdem ve kademeye göre tasarlanmış, zorunlu ve seçmeli derslerden oluşan programda, katılımcılar aldıkları kredi oranında bir üst seviyeye geçiyor. Zorunlu derslerde pazarlamanın temel kurallarıyla ilgili konulara ağırlık verilirken, seçmeli derslerde de pazarlamada son trendlere odaklanılıyor.

İstanbul Marketing University'de eğitimler her an güncellendiği için eğitim süreklilik gösteriyor. Bu nedenle katılımcılar, mezun olmak yerine aldıkları krediye paralel bir üst seviyeye geçiyorlar. Eğitimler çalışanların P&G'de bulundukları süre boyunca devam ediyor.

TÜKETİCİDEN GEÇER NOT ALMAK ŞART

P&G'nin sıkı bir eğitim sistemine sahip olmasının temelinde tüketici odaklı bir şirket olması yatıyor. İstanbul Marketing Universtiy'de katılımcıların tüketici ile kurdukları iyi ilişkiler, öğrendikleri konuları sahada uygulayabilme kabiliyetleri, sağladıkları müşteri memnuniyeti kendilerine iş sonuçları olarak dönüyor. P&G İstanbul Marketing University'de notları eğitimciler değil tüketici veriyor.

TÜRK PAZARLAMA LİDERLERİ YETİŞİYOR

P&G'de eğitim sistemi, 'içeriden terfi' sistemini destekler nitelikte planlanıyor. Dünyanın her yerinde tüm çalışanlarını giriş seviyesinde alan P&G, kendi içinde lider yetiştirmeye odaklanıyor. Global P&G'de bir ilk olan İstanbul Marketing University de Türk pazarlama liderlerinin yetiştirilmesi misyonuyla hareket ediyor. P&G Türkiye pazarlama departmanı çalışanlarının kariyer planları aldıkları eğitimler paralelinde gerçekleşiyor.

(SM-HO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title