Haberler

Özge Özpirinççi'nin Makyajsız Hali, Hayranlarına 'Makyaj Güzeli' Dedirtti

Güncelleme:

Ekranların sevilen yüzü Özge Özpirinççi'nin, bir cafede makyajsız çekilmiş fotoğrafları hayranlarına 'Makyaj güzeli' dedirtti.

Kadın dizisinin sevilen oyuncusu Özge Özpirinççi, bir cafede kahve içerken görüntülendi. Makyajsız haliyle objektiflere yakalanan sempatik oyuncunun fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Doğallığıyla dikkaet çeken Özge'nin son hali hayranları tarafından yadırgandı.

Özge Özpirinççi'nin Makyajsız Hali, Hayranlarına 'Makyaj Güzeli' Dedirtti

TAKİPÇİLERİ SON HALİNİ YADIRGADI

Güzel oyuncu sosyal medya hesabından ise makyajsız fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Takipçilerinin bir kısmı 'annene benzettim ilk gördüğümde derken, bir kısmı ise makyajsız da güzel' yorumlarını yaptı.

Özge Özpirinççi'nin Makyajsız Hali, Hayranlarına 'Makyaj Güzeli' Dedirtti

"KADIN" YIPRATTI

Kadın dizisinde performansıyla göz dolduran güzel oyuncuya, hayranları bu halinin diziden dolayı yıprandığı yorumlarını yaptı.

İşte Özge'nin doğal haline takipçilerinin yaptıkları yorumlar;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Makyaj Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

doğa:

biz bu kadını makyajsız olarak bir yıl boyunca her hafta tv de izlemedik mi ve gayette güzel bulmadık mı. . .

28
2
yanıtYanıtla
AYŞE:

ÖZGE GERÇEKTEN GÜZEL VE SEMPATİK BİRİ SADECE KADIN FİLMİ İÇİN ÇOK KİLO VERDİ VE HASTALIKLI GÖRÜNMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR. BENCE SADECE FİLMİ İÇİN . LÜTFEN YIKICI KIRICI OLMAYIN YAŞ 35 DEN SONRA ZATEN SAÇLAR BEYAZLAMAYA BAŞLIYOR. BU HERKES İÇİN AYNI KİM 35 OLUP DA 18 GÖSTERİYOR Kİ

23
1
yanıtYanıtla
das:

ne var ki gayet güzel 32 yaşına gelmiş artık 20 li değil normal yani

23
1
yanıtYanıtla
Hulya:

Ozge dogal bir yuze sahip yuz hatlari bence kusursuz

16
3
yanıtYanıtla
Balkancı:

saç, göz ve fizik o kadar önemli değil. iyi bir vatandaş ol yeter

18
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Olamazmi olabilir yinede güzel kadin valla

9
2
yanıtYanıtla
Halk:

Gayette güzel nesi var bence doğal halide çok güzel

8
1
yanıtYanıtla
CONI:

kardesim adnan haberlerini yoruma acinda iki uc bisey yazalim neden cekiniyonuz anlamadim

7
1
yanıtYanıtla
Melis:

Koptum harbi öyle yaaaa

yanıt0
yanıt0
ADA:

tarladan domates toplayıp gelen babanneme benzemiş

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title