Haberler

Şişli'deki Yangınlarda Kundaklama İddiası

Şişli’de bugün sabaha karşı üç ayrı adreste meydana gelen yangınların kundaklama sonucunda çıktığı iddia edildi.

Şişli'de bugün sabaha karşı üç ayrı adreste meydana gelen yangınların kundaklama sonucunda çıktığı iddia edildi. Kundaklama olayına karıştığı iddia edilen bir şahsın ise apartmana giriş ve çıkışı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Şişli'de bugün sabaha karşı belirli aralıklarla meydana gelen üç yangının kundaklama sonucunda çıktığı iddia edildi. 3 farklı apartmanda meydana gelen yangınların hırsızlık amacıyla giren bir şüpheli tarafından çıkarıldığı öne sürüldü.

Sabaha karşı 05.00 sıralarında patlama seslerine uyandıklarını belirten apartman sakini Mahmut Atilla, " Saat 05.00 sıralarında eşim beni uyandırdı. Bir patlama sesi duyduk. Sonrasında yangın çıktığını fark ettik. Apartmandaki komşularımızı uyandırdıktan sonra çocuklarımızı alarak kendimizi sokağa attık. İtfaiyeye haber verdik durumu. Ekipler gelerek yangına müdahale etti. Ardından karşı apartmanda güvenlik kamerası vardı. Ona gidip baktığımda saat 04.56 sıralarında bir

kişinin apartmana girdiğini gördüm. Yaklaşık 20 dakika kaldıktan sonra apartmandan çıkarak uzaklaşıyor. Ne oluyorsa o çıktıktan sonra oluyor zaten" ifadelerini kullandı.

Büyük bir panik yaşandığını belirten Atilla, "Büyük bir panik yaşadık. Korktum. Sonuçta üç aylık iki bebeğim var evde. Kendimizi nasıl dışarı attığımızı hatırlamıyorum. Yalın ayak dışarı fırladık. Yine bu sokağın sonunda başka bir apartmanda benzer bir durum yaşanmış. Yetkililerden bu durumun araştırılmasını istiyorum. Ne amaçla yapıldığını bilmek istiyoruz. Karakola giderek şikayetçi olduk. Olay yeri inceleme ekiplerini bekliyoruz" diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.

Şüpheli bir şahsın apartmana giriş ve çıkış güvenlik kamerasına yansıdı

Şişli, Bozkurt Mahallesi, Kınalı Keklik Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda çıkan yangın öncesinde şüpheli bir şahsın binaya giriş yapması ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Yaklaşık 20 dakika apartman içerisinde kalan şahsın apartmandan çıkmasının ardından yangın çıktığı ifade edildi.

Farklı üç sokakta çıkan yangınların benzer olması ise dikkat çekti. Apartman girişlerinde bulunan ayakkabı dolapları ve bebek arabalarının yakıldığı görüldü. Apartman sakinleri yaşanan yangınlar nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirterek şikayetçi olduklarını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şişli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title