Haberler

Örümcek Adamı Andıran Hırsızlar Kamerada

Kartal’da adeta örümcek adam gibi tırmanarak bir eve giren hırsızlar kameraya yakalandı.

Kartal'da adeta örümcek adam gibi tırmanarak bir eve giren hırsızlar kameraya yakalandı. Evden tablet bilgisayar, 6 saat ve bir miktar para çalan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kartal'da lüks bir sitede yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Site içerisindeki bir daireye giren hırsızların adeta örümcek adamı andırır şekilde düz duvara tırmanması görenleri hayrete düşürdü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızların sitenin etrafındaki yüksek duvarın üzerinden bahçeye atladıkları görülüyor. Akşam saat 20.45 sıralarında gerçekleşen olayda zanlıların aynı şekilde tırmanarak bir daireye yöneldikleri görülüyor. Kısa süre sonra daireden çıkan hırsızların yine duvarları adeta örümcek adam gibi tırmanarak siteden kaçtıkları görülüyor.

Eve geldikten sonra hırsızlığı fark eden ev sahibinin ihbarı üzerine polis olaya ilişkin inceleme başlattı. Şahısların evden bir tablet bilgisayar, 6 kol saati ve bir miktar para çaldıkları öğrenilirken, polis güvenlik kameralarından eşkalini belirlediği hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title