Haberler

E-5'te Dört Nala Koşan At, Görenleri Hayrete Düşürdü! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

E-5 Otoyolu Göztepe yan yolda başıboş halde son sürat koşan atı görenler şaşkına döndü. Olayı gören vatandaşların at yarışı anlatır gibi konuşmaları dikkat çekti.

E-5 Otoyolu Göztepe yan yolda başıboş halde dört nala koşan at görenleri şaşkına çevirdi. Atın koşuşunu görüntüleyen vatandaşların, durumu at yarışı anlatır gibi anlatması ilgi çekti.

BAŞIBOŞ HALDE KOŞMAYA BAŞLADI

Olay, dün öğlen saatlerinde Göztepe E-5 yan yolda meydana geldi. Bir anda bir atın yolda koştuğunu gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süre yan yolda başıboş koşan at daha sonra bölgeden uzaklaştı. Yan yolda koşma anı kameralara yansıyan at, görenleri hayrete düşürdü. Atı görüntüleyen vatandaşların durumu at yarışı anlatır gibi anlatması ilgi çekti.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Atı gördüklerinde durumu şaşkınlıkla karşıladıklarını kaydeden vatandaşlar, atın otoyolda koşarak uzaklaştığını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

serkan abi:

trafiğe çözüm at. herkes at alsın. hem benzinciler hem otoparkçılar yansın.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Atları görünce at yarışı olarak görecek kadar atımız kaldı. Her yer duvar beton. . . . . . Hayvanlar yakında müzede sergilenecek çünkü yiyecek bir şey bulamayacaklar.

1
0
yanıtYanıtla
Eren:

Yanlış hatırlamıyorsam Bursada da benzer durum olmuştu . Bu arada beyaz atları çok severim. Yarış anlatımıda iyi düşünülmüş .

1
0
yanıtYanıtla
Aynur:

Harika kos yavrum kos mutlaka seni kesiceklerdi can haliyle aslansin

0
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Baya at yarışı gibi anlatmış spikerlik teklifi gelmese bare :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title