Haberler

Otomobil Otobüs Durağına Daldı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Burdur'da, 29 yaşındaki Dudu Akalın yayaya çarpmamak için otomobilin direksiyonu kırınca, otobüs durağına daldı.

Burdur'da, 29 yaşındaki Dudu Akalın yayaya çarpmamak için otomobilin direksiyonu kırınca, otobüs durağına daldı. Kazada durakta bulunan 2 kişi yaralanırken, otomobilin altında kalıp sürüklenen Gonca Babur ise olay yerinde öldü.

Kaza, saat 20.00 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı'nda meydana geldi. 15 DA 993 plakalı otomobili kullanan Dudu Akalın (29), Çatalpınar Kavşağı'nda iddiaya göre önüne çıkan yayaya çarpmamak için frene basıp direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, otobüs durağına daldı. Durakta bekleyen Gülçin Ulaş (20) ve Abdullah Yılmaz (60) otomobilin çarpmasıyla yaralanırken, Gonca Babur (22) ise aracın altında kalıp sürüklendi. Ulaş ve Yılmaz ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Otomobilin altında kalan Gonca Babur ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Dudu Akalın, polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, genç kızın cesedini Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

YARIN DOĞUM GÜNÜYDÜ

Kazada hayatını kaybeden Gonca Babur'un Girne'de yaşadığı ve tatil için kısa süre önce memleketi Burdur'a geldiği öğrenildi. Gonca Babur'un yarın doğum gününü kutlayacağı bunun içinde arkadaşlarıyla birlikte hazırlık yaptıkları belirtildi.

KAZA ANI KAMERADA

Kazanın ardından görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Bir işyerine ait güvenlik kamerası kaza anını saniye saniye görüntülediği ortaya çıktı. Kamera kayıtlarına el konulurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Burdur / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çatalpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title