Haberler

Oto Drag Yarışlarında Organizasyon Görevlileri ile Yarışmacılar Birbirine Girdi

Ankara'da Düzenlenen Oto Drag Yarışları Sırasında Organizasyon Görevlileri ile Yarışmacılar Birbirlerine Girdi. Yarışlar Sırasında Bazı Sürücülerin Arabalarına 'Barış Akarsu Kalbimizdesin' Yazarak, Genç Yaşta Hayatını Kaybeden Barış Akarsu'yu Andıkları Görüldü.

Ankara'da düzenlenen Oto Drag yarışları sırasında organizasyon görevlileri ile yarışmacılar birbirlerine girdi. Yarışlar sırasında bazı sürücülerin arabalarına 'Barış Akarsu Kalbimizdesin' yazarak, genç yaşta hayatını kaybeden Barış Akarsu'yu andıkları görüldü.

Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Oto Drag Yarışları'nın 3. ayağı izleyenlerin büyük bir katılımıyla Ankara'da yapıldı. Eski hipodromda düzenlenen ve birisi bayan olmak üzere 33 yarışmacının 6 kategoride katıldığı yarışlar nefesleri kesti. Son teknolojiyle modifiye edilen araçlarıyla yarışlara katılan sürücüler, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Yarış aralarında yapılan şovlar ise izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Rakiplerine oranla oldukça eski model bazı

araçların galibiyet alması ise izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Yarışlar sırasında ise bazı gerginlikler yaşandı. Yarışlar devam ederken, organizasyon komitesinden bir kişi ile bir yarışmacı önce sözlü olarak birbiriyle kavga etmeye başladı. İkili daha sonra birbirlerinin üzerine yürüdü. Olayı gören diğer organizasyon yetkililerinin de olay yerine gelmesiyle kavga büyüdü. Olayı yatıştırması gereken organizasyon yetkilileri kendi arkadaşlarını korumak isteyince olay dinmedi ve emniyet güçleri araya girdi. Emniyet güçlerinin araya girmesiyle olaylar sona erdi ve

yarışlar devam etti.

Yarışlar sırasında genç bir bayan izleyici ise sıcak hava nedeniyle bir süre baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu genç kız daha sonra kendine geldi.

Yarışlara katılan bazı sürücüler ise kısa bir süre önce hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu'yu arabalarıyla andı. Arabalarının ön kaputunun üzerine 'Barış Akarsu Kalbimizdesin' yazan yarışmacılar, genç yaşta hayatını kaybeden Barış Akarsu'yu bu şekilde yaşatmak istediklerini söylediler. Arabasının üzerine Barış Akarsu'nun adını yazan yarışmacı Cenk Bozkurt, Barış Akarsu'nun genç yaşta aralarından ayrılmasının derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Yazdıkları yazılarla, genç yaşta hayatını kaybeden

sanatçıyı yaşatmak istediklerini belirten Bozkurt, Barış Akarsu'nun sevenlerinin kalbinde yaşayacağını ve Barış Akarsu'nun da bulunduğu yerden sevenlerine eşlik edeceğini belirtti.

Modifiyeli araçların şovu sırasında ise ilginç bir olay yaşandı. Özel şov yapmak üzere piste gelen Bahadır Sevinç idaresindeki Renault Formula takımına ait Formula F3 arabası balatasını bitirince beklenen şovunu sergileyemedi. Formula arabasının ardından piste gelen Türk yapımı Serçe marka araba ise yaptığı şov ve hareketlerle tribünleri dolduran izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Yarışların tek bayan Oto Dragcısı Sıdıka Başkara ise, eşinin yanında arabalar konusunda uzman olduğunu söyledi. Eşinin modifiyeci olduğunu belirten Sıdıka Başkara, daha sonra kendisinin yarışlara katıldığını ve birincilikler aldığını ifade etti. Sıdıka Başkara, erkek hegemonyasındaki bu sporun çok tehlikeli olduğunu vurgularken, bayan sürücüleri de yarışmalara katılmaya davet etti.

(EKO-EYB-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title