Haberler

Otelz.com'a Sanko'dan 13 Milyon Liralık Yatırım

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük yerli otel rezervasyon sitesi otelz.com, Sankonline'dan 13 milyon liralık yatırım aldı.

Türkiye'nin en büyük yerli otel rezervasyon sitesi otelz.com, Sankonline'dan 13 milyon liralık yatırım aldı. Sankonline'ın 11 milyon TL ile hakim katılım sağladığı yatırım turuna Howzat Partners ve mevcut ortaklar da 2 milyon TL ile iştirak ettiler.

"DÜNYADA SES GETİRECEK BİR TEKNOLOJİK ALTYAPI ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Bu yatırım anlaşması ile ulusal ve uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir adım attıklarını belirten otelz.com CEO'su Bertan Aner, şöyle konuştu:

"Türk turizminin pazar bağımlılığını bitirecek dünya çapında kabul görmüş bir online oyuncuya ihtiyacı olduğu gerçeği sektör tarafında uzun süredir dile getiriliyordu. İşte tam bu noktada Türkiye'deki otelleri tüm dünyaya tanıtmak için 2013 yılında zorlu bir yolculuğa başladık. Bu süreçte bulunduğumuz coğrafyada sektörü derinden etkileyen birçok olumsuz gelişme yaşandı. Bu sebeple pazarda oluşan daralmanın etkilerinin bir an önce bertaraf edilmesi ve sektörümüzün canlandırılması için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda küresel arenada ses getireceğine inandığımız yeni bir teknolojik altyapı üzerinde çalışıyoruz."

"YENİ İŞ BİRLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Aner, "Aynı zamanda yenilenmiş mobil uygulama ve çok dilli web/mobil site projelerimizi kısa bir süre sonra hayata geçireceğiz. Böylece yerel pazardaki liderliğimizi pekiştirerek, uluslararası pazarlarda yeni iş birlikleri gerçekleştireceğiz. Booking.com'un Türkiye faaliyetlerinin durdurulmasından sonra pazarda liderliği üstlenerek otelcilerin zararını minimum seviyeye çekmek için gece gündüz çalışan otelz.com ailesi olarak sağladığımız bu finansman desteği ile birlikte Türk turizmine sunduğumuz katkıyı artırarak, otellerimize yüksek adetlerde rezervasyon göndermek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

"TÜRK TURİZMİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN YATIRIM YAPTIK"

Sankonline Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Konukoğlu ise yatırımları ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Dijital dünyadaki yeni ekonomileri uzun süredir takip ediyor ve bu doğrultuda çeşitli yatırımlara imza atıyoruz. Otelz.com bir süredir takip ettiğimiz ve hızlı büyümesinin yanında, doğru teknolojik hamleler yapan bir girişim olduğu için, bu yatırımın Türk Turizmine katkı sağlayacağını da düşünerek yatırım turuna liderlik ettik."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title